Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
30+ dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Junior PHP ontwikkelaar

Zaandam • Star Apple
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • € 2.300 - € 2.800 p/m
  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior
  • Reiskostenvergoeding
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wij zijn een relatief jong bedrijf, wat hard aan het groeien is. Wij zijn 2 à 3 jaar geleden begonnen met de visie om een algemene oplossing te vinden voor het snel en veilig uitrollen van grote ecosystemen/ platformen. Aangezien we de technische kennis in huis hadden en volledig zelfstandig het bedrijf wouden laten groeien, hebben wij besloten ons in te schrijven voor een programmeer competitie. De winnaar mocht voor een gemeente in Nederland een platform bouwen, waar duizenden mensen gebruik van zouden maken. Nadat wij deze competitie hebben gewonnen, ging het ineens erg hard.
We raakte al snel in gesprek met verschillende mensen en 8 maanden later werken we aan projecten voor de Nederlandse overheid! Een hele gave uitdaging, waar veel technische uitdagingen bij komen kijken. Maar wat doen we nou precies? Simpel! Wij bouwen aan de hand van ons eigen framework, data technische oplossingen voor de overheid problematiek. Dit zijn flinke projecten, waardoor nu de tijd is aangebroken om op zoek te gaan naar extra collega’s.


Functie

Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden;
– API-ontwikkeling/ Component Creatie
– Implementatie
– Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices
Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil leren. Je wordt uiteraard op sleeptouw genomen door alle andere developers, zodat jij langzamerhand steeds zelfstandiger te werk kan gaan én jij je kennis blijft uitbreiden. Uiteindelijk is het natuurlijk mogelijk om aan alle drie de velden te werken, zodra je kennis op dit niveau is.


Eisen

Jij bent analytisch ingesteld en hebt de innerlijke drang om problemen op te lossen. Aangezien wij voor de Overheid werken, is het belangrijk dat jij in staat bent na te denken over de oplossingen die jij creëert en wat voor effect deze hebben op het grotere geheel. Jij beschikt over een grote dosis nieuwsgierigheid en wilt jezelf het liefst zien groeien binnen een jonge organisatie, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn.
Verder is het belangrijk dat jij:
- Ervaring het met Object Georiënteerd Programmeren
- Jij beheerst de Nederlandse taal
- Jij bent een echte teamplayer en wilt met het bedrijf meegroeien
- Ervaring met een PHP-Framework is mooi meegenomen, maar zeker geen vereisten


Aanbod

- Een mooi salaris, uiteraard gebaseerd op jouw kennis en niveau
- 8% vakantiegeld
- 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Opleidingsmogelijkheden (intern en extern)
- De nodige soft- en hardware
- Een plek binnen een hecht team
- Pensioenbijdrage

Ben jij leergierig en voldoe je aan de bovenstaande eisen? Voor meer informatie over de gave functie kan je je cv mailen naar

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in