Senior UX Designer - Zaandam

Zaandam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren UX/UI specialist met ervaring bij interessante projecten? Heb je diverse (scrum) projecten gedraaid maar zoek je meer afwisseling, eigen vrijheid en ondernemerschap in je werk?

Met deze vacature stel ik je voor aan een goede relatie van StarApple, waarvoor wij de werving en selectie oppakken. Dit bedrijf, gevestigd in de regio van Utrecht, maar actief in de gehele randstad, is een jonge club die is opgericht door een zeer ervaren UX designer en web strateeg met een uitgebreid netwerk in de randstad. Deze organisatie is gestart met het idee om als organisatie een netwerk te creëren waarin iedere werknemer als het ware een zelfstandig ondernemer is. Maar dan wel met de voordelen van een vaste baan zoals een contract voor onbepaalde tijd, pensioenregeling en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Om (onderlinge) kennisdeling optimaal te stimuleren worden UX gerelateerde meetups, congressen en dergelijke activiteiten gefinancierd vanuit de organisatie. Verder gaan ze regelmatig met elkaar wat drinken of uiteten om ook de onderlinge band sterk te houden, informatie te delen over de nieuwste trends en waar nodig kansen op de markt te bespreken.


Functie

Waar vroeger de grote (interessante) projecten vaak werden uitbesteed aan bekende agency(s) is hier in de laatste jaren duidelijk een verandering gaande. Steeds meer grote organisaties kiezen ervoor om de kennis in huis te halen en zodoende diverse (multidisciplinaire) Scrum teams op te stellen. Echter is het voor dergelijke organisaties lastig goede designers aan zich te binden, voornamelijk omdat de meeste UX’ers graag afwisseling in hun werk zien en zich niet te lang met één project en/of product bezig willen houden.

Om op deze verandering in te spelen is deze organisatie zo’n 5 jaar geleden gestart, inmiddels zijn ze met succesvolle projecten bezig, zijn ze onderdeel van een aantal raamovereenkomsten en zijn ze vanwege aanhoudende groei op zoek naar versterking!

De klanten waarvoor je komt te werken kunnen vanuit allerlei kanten komen, zo ben je vrij om eigen projecten te werven maar zal je zeker ook via de managing director aan gave klussen komen. Op dit moment hebben ze toevallig een project/klant waarbij alle designers worden ingezet, zo kan het dus vaker voorkomen dat je wel degelijk met je directe collega designers komt te werken.


Eisen

• Minimaal 5+ jaar gerelateerd werkervaring
• Je bent communicatief vaardig in de communicatie t.o.v. stakeholders / developers
• Je bent ervaren te werken volgens Agile / Scrum


Aanbod

Een salaris afhankelijk van de behaalde omzet(dit kan flink oplopen), met een vastgesteld minimumloon om de thuis BV veilig te stellen;). Verder krijg je bij hen de volgende secundaire voorwaarden:
• 25 vakantiedagen (ze worden nooit nageteld, we zijn tenslotte zelf verantwoordelijk voor de omzet)
• Onkosten vergoeding zoals laptop en telefoon
• Pensioenregeling
• Reiskostenvergoeding (NS business card of 0,19 cent per kilometer)
• De mogelijkheid om meetups en andere design gerelateerde bijeenkomsten bij te wonen
• Maandelijks leuke uitjes met het hele team

Ben jij een ondernemende UX/UI specialist en kom je graag in contact met deze organisatie? Stuur dan je cv naar Voor vragen over de vacature kun je mij ook bereiken via 088 – 321 8 123 of 06 – 42455908.

Mocht dit niet de baan voor je zijn, kijk op www.starapple.nl voor andere interessante vacatures in jouw regio!

Anne Taal – Recruitment consultant UX/UI Design & Front-end development

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 8.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!