C# backend ontwikkelaar - Woudenberg

Woudenberg

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Gezocht wordt naar een goede C# backend developer om het Agile team te vervolmaken. Je komt terecht in een team met een tester, een andere C# backend developer en 2 frontend collega's. Je gaat werken aan de verdere verbetering van een van de product groepen binnen de administratieve software. Dit is een in C# gebouwde applicatie die in de cloud draait en die door vele duizenden mensen dagelijks wordt gebruikt. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er onder meer gewerkt met code reviews en naast het developen zelf wordt je ook betrokken bij de technische ontwerpen. Een van de uitdagingen die er liggen is dat de backend en frontend een mooiere scheiding van elkaar krijgen.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO Informatica
- Je hebt ervaring met C#, .NET Core, Azure
- Je werkt graag in een Agile omgeving

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werken met technisch relevante technologieën.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een man of 80 groot in totaal en ze ontwikkelen administratieve software. Er zijn een aantal Scrum teams actief en binnen een van deze teams is er behoefte aan een C# Backend developer. Dit bedrijf kent een informele werksfeer en je mag hier een aantal dagen per maand besteden aan het verkennen van nieuwe technieken om te kijken of dit ook voor het product waaraan je gaat werken interessant kan zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!