+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormer.
1 dag geleden geplaatst | 25x bekeken

Solutions architect ICT Wormer Odion

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Odion

Odion
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 5.214 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Eindejaarsuitkering
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Solutions architect ICT
Wormer

Stel je voor, werken aan de technologie van morgen in een omgeving die al vier keer op rij bekroond is als ‘Beste Werkgever’. Bij Odion krijg je niet alleen een baan, maar ook de kans om jezelf te ontwikkelen, je creativiteit de vrije loop te laten en de zorg te transformeren. Hier geniet je van de vrijheid en autonomie om je werk op jouw manier te organiseren, waardoor jij kunt excelleren in je vakgebied. Dus, als je op zoek bent naar meer dan alleen een baan, lees dan snel verder.

Wat wil jij
Bij Odion begint het bij de mens, waarbij techniek onze vriend is. Jij bent iemand die houdt van technologie en het verschil wil maken in de wereld van zorg. Je bent een denker en doener die houdt van initiatief en zingeving in je werk. Je gelooft in het potentieel van technologie om het leven van mensen met een beperking te verrijken en je wilt graag bijdragen aan deze prachtige missie. Wil jij ons team komen versterken en jouw kennis en vaardigheden inzetten om de zorg te transformeren?

Wat ga je doen
Als solutions architect sta je op het kruispunt van zorg, technologie en innovatie. Jij manoeuvreert behendig in het dichte woud van ICT om een toekomstbestendig ecosysteem te bouwen. Jouw expertise draagt bij aan de ideale werkomgeving voor onze medewerkers, ontwikkeling van dataverwerking, de integratie van domotica en gebouwtechnologieën en het stroomlijnen van autorisaties. Als adviseur en bruggenbouwer duik je diep in vraagstukken, analyseer je behoeften en creëer je doordachte ontwerpen voor een harmonieus ICT-landschap. Je werkveld bestaat uit het hele domein van applicaties en systemen van Odion. Samen met diverse teams realiseer je efficiënte oplossingen, ben je onderdeel van meerdere projecten en breng je verbeteringen aan voor een gestroomlijnde synchronisatie van gegevens tussen systemen. Ben jij de architect die samen met ons een toekomst ontwerpt waarin zorg en technologie vloeiend samenkomen?

Uniek aan Odion
Bij Odion is ons Kompas de leidraad en toetssteen voor ons handelen. Het beschrijft onze visie op de mens en de samenleving. Wij vinden dat ieder mens uniek is. Dat je meedoet en dat je keuzes mag maken. Of je nu cliënt of medewerker bent. We werken samen, we leren samen, en we groeien samen. Bij ons tref je een levendige mix van vernieuwing, creativiteit en technologie. We verleggen grenzen en zien complexe processen als een uitnodiging om verder te denken, verder te gaan. We koesteren een cultuur van openheid, respect en inclusiviteit, waar iedereen zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. We moedigen nieuwsgierigheid aan. Ons motto: 'Geen vraag te gek', dragen we dan ook met trots!

Op welke locatie kom je te werken
Je zult je rol uitoefenen op ons centrale moderne Servicebureau in Wormer, waar je wordt omringd door toegewijde collega's die er alles aan doen om de best mogelijke zorg te bieden aan de mensen die we bedienen.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een organisatie die zich voor de 4e keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen.
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg van € 5.214, - bruto per maand (fulltime).
 • Vast dienstverband.
 • Het aantal uur is in overleg.
 • Hybride functie.
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s die jou graag een warm welkom heten.
 • Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar.
 • Mobiel (iPhone of Samsung) en een laptop/iPad.
 • Reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling.
 • Ruimte en vrijheid om jouw ideeën te delen en verbeteringen door te voeren waar nodig.
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!


Functie-eisen

Waarom wij jou willen hebben
We zijn op zoek naar een creatieve solutions architect die net als wij streeft naar een betere zorg. Je kent de weg in het ICT-landschap en durft technologische uitdagingen aan te gaan. Je waarborgt de veiligheid en voldoet aan de normen van onze (cloud)oplossingen, terwijl je de regie over onze partners neemt. Met je energie inspireer en motiveer je je collega's. Je creëert draagvlak en behoudt het. Maar je bent niet alleen technisch onderlegd, je bent ook een architect van menselijke interacties. Inventiviteit, sterke communicatie en een natuurlijke aanleg voor het ontwerpen van slimme oplossingen kenmerken jou. Bij Odion werken we met hart en ziel, dus ben jij iemand die dat beetje extra wil geven, die onze zorgzaamheid waardeert en wil uitdragen? Aarzel dan niet en kom langs om kennis te maken met Odion!

Interesse
Ben je geïntrigeerd door deze vacature? Wij leren je graag kennen. Heb je vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met Floris Bouwstra (manager informatisering en ICT) op 06-211 374 75 of f(punt)bouwstra@odion(punt)nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Je kan solliciteren via het sollicitatieformulier op onze website. De uiterste sollicitatiedatum is 5 oktober 2023.

Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in