30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
7 dagen geleden geplaatst • 8x bekeken

Senior .NET Developer voor innovatieve marktleider! Woerden • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

CareerValue
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 404 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.000 - € 5.500 p/m
 • 24 - 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Senior
 • Auto v/d zaak
 • Laptop
 • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Jij en de 10 a 15 andere Ontwikkelaars werken samen op Agile wijze aan het verder uitbouwen en het verbeteren van de applicatie. Naast de 'hoofdapplicatie' zijn er nog een heleboel kleinere modules omheen. Ook deze moeten allemaal onderhouden en verder uitgebouwd worden. Je werkzaamheden zijn dus heel divers; de ene dag bouw je een volledige nieuwe module, de andere dag fix je bugs en weer een andere dag 

Wekelijks wordt er een duidelijke planning opgesteld waarin de doelen voor die week worden vastgelegd. Elke ochtend is er een standup waarin de voortgang besproken wordt. Uiteraard wordt dit ook allemaal keurig vastgelegd op het Scrumbord.

Verder is men hier altijd bezig de nieuwste technieken en ontwikkelingen te peilen en waar mogelijk te implementeren in de organisatie. Zo zijn zij momenteel druk bezig met het implementeren van Machine Learning en Artificial Intelligence. Ze maken hierin flinke stappen en bestempelen zichzelf dan ook als een hele innovatieve club. Lijkt het je leuk je hiermee te bemoeien? Dan kan dat natuurlijk.

De eerste periode van jouw dienstverband zal in het teken staan van leren. Het product dat hier gebouwd is en alles wat daarbij hoort is heel complex. In de 25 jaar dat deze organisatie bestaat is het product steeds verder uitgebouwd, dus je hebt een heleboel te leren om alles te begrijpen in de eerste periode. Je krijgt dan ook ruim de tijd om het product op je eigen tempo te leren kennen.

Na deze inwerkperiode ga jij aan de slag als Fullstack .NET Developer in het Scrumteam. Indien jij bijvoorbeeld de focus vooral wil leggen op Backend werkzaamheden krijg je hier de ruimte voor, maar het is belangrijk dat je wel bij kan springen op de Frontend indien nodig. Er is dus echt behoefte aan een Fullstacker. Daarbij is het belangrijk dat je .NET beheerst op Senior niveau, zodat je (na je inwerkperiode) meteen op het hoogste niveau mee kunt draaien.

De technieken waarmee jij vooral zal werken zijn ASP.NET, C#, Webforms, SQL Server, SQL, Javascript en jQuery. Deze technieken dien je dan ook op Senior niveau te beheersen.Functie-eisen

- Je hebt HBO/WO werk-/denkniveau;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met C#, ASP.NET, SQL Server en SQL;
- Je kunt prima werken met Javascript, jQuery en Webforms;
- Ervaring met .NET Core en VB.NET is een pré;
- Je wilt graag werken voor een innovatieve en vlotte club;
- Je ben altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

- Een heel goed salaris; tussen de € 4.000 en € 5.500 per maand;
- Een leaseauto is mogelijk;
- Laptop en telefoon van de zaak;
- 8% vakantiegeld en een prestatieafhankelijke bonus;
- Elke maand een gezellig teamuitje;
- Een fantastische werkomgeving, bij een fantastisch bedrijf, met een fantastisch groeipad!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Voor een organisatie gevestigd in de regio Woerden ben ik op zoek naar een Senior Fullstack .NET Developer die graag werkt met complexe materie en grote databases. 

Jouw potentieel nieuwe werkgever bouwt een Windows applicatie gericht op de retailbranche. Met behulp van deze applicatie kunnen winkeliers (zowel offline winkels als webshops) hun dagelijkse gang van zaken op de meeste efficiënte manier regelen. Binnen de cloud-based applicatie kunnen zij bijvoorbeeld hun verkopen, marketing en CRM gerelateerd zaken vastleggen en beheren.

Daarnaast worden met dit softwarepakket bijvoorbeeld trends en ontwikkelingen gevolgd, afgestemd op alle aspecteren die van belang zijn voor iedere afzonderlijke afnemer. Klanten halen dus niet alleen een systeem in huis waarmee zij makkelijker kunnen werken en waarin zij praktisch hun hele onderneming kunnen beheren, maar ook een systeem dat automatisch in kan spelen op bijvoorbeeld trends en ontwikkelingen en waarmee de ondernemer zijn winst dus significant kan vergroten.

In totaal werken er ruim 80 man bij dit bedrijf, waarvan 10 a 15 gemotiveerde Ontwikkelaars samen de afdeling development vormen. Er heerst bedrijfswijs een hele prettige en informele sfeer en samenwerken staat hier hoog in het vaandel.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in