+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
28 dagen geleden geplaatst | 40x bekeken

Python Developer Weert StarApple

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

StarApple

StarApple
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 554 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.500 - € 4.500 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • 13e maand
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf is opgericht door 3 jongemannen met een startkapitaal van €1.500,- en is inmiddels in 12 jaar uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Hun bedrijf is gespecialiseerd in partijhandel, met name in de consumenten elektronica. Zij kopen namelijk producten in partijen op en verkopen deze weer door aan retailketens of kleine shops door heel Europa die het weer doorverkopen aan de eindgebruikers. De grote partijen waar zij mee samen werken zijn toonaangevende bedrijven die A-merk artikelen produceren (elektronica, verlichting, huishoudelijk, audio, tuin en gereedschap), zoals Philips, Gardena en Black & Decker.

Naast het opkopen en verkopen van producten kunnen zij middels verschillende tools de juiste actuele prijs bepalen waardoor zij veelal méér kunnen betalen dan een andere opkoper en zo de markt voor kunnen zijn. Dankzij hun eigen ontwikkelde IT integraties kunnen zij vergaande selectieve distributie toepassen. Nu is het zo dat de klanten waar zij mee samenwerken meer en meer interesse toonden in bepaalde modules van hun CRM systeem, waarbij een aantal partijen zelfs hun systeem wilden overkopen, omdat zij over zo een unieke en ‘gouden’ systeem beschikken!

Het feit dat anderen zo geïnteresseerd waren en omdat zij het als een waardevol instrument zien, wilden zij naast hun originele bedrijfsvoering zich ook meer gaan focussen op het door ontwikkelen en uitbreiden van hun huidige systemen. Het doel is om het zo goed en efficiënt mogelijk schaalbaar te maken zodat ze het op de markt kunnen brengen. Dit is een van de redenen waarom zij momenteel op zoek zijn naar een nieuw teamlid voor het developmentteam.


Functie

Wat ga je doen?

Momenteel zijn er een aantal lopende projecten en zijn er een aantal projecten die zij nog willen lanceren. Zij hebben namelijk hun eigen CRM systeem dat aan allerlei externe systemen gekoppeld is waarbij zij een bus hebben gebouwd die informatie oppikt en doorgeeft. Dit systeem zal doorontwikkeld blijven worden en uitgebreid worden. Een van de doelstellingen is om het systeem gebruiksvriendelijker te maken om de markt op te gaan.

Een ander concept is een beloningssysteem dat zij bedacht hebben. Aangezien zij met veel grote merken werken waarbij de prijs van het product altijd gevoelig is, hebben ze een loyaliteitssysteem bedacht dat momenteel in de blauwdruk fase zit waarbij zij goede en nieuwe input van harte verwelkomen. Prijzen fluctueren namelijk veelal en zij willen uitvogelen hoe zij meer omzet kunnen genereren zonder de prijs aanzienlijk omlaag te gooien. Met andere woorden: hier liggen nog veel uitdagingen zowel in (markt)onderzoek als op technisch vlak.

Je werkt voornamelijk met Python, GIT en REST API’s en je zal naast de twee huidige developers, waarvan 1 het volledige systeem heeft opgebouwd, aansluiten bij het gezelligste team van Eindhoven. Het team bestaat in totaal uit 11 man waarbij er zeer weinig verloop is en waarbij iedereen de vrijheid en de ruimte krijgt om mee te denken aan nieuwe ideeën en oplossingen hoe de werkwijze en het bedrijfsproces geoptimaliseerd kan worden (of je nu een developer bent of in de het magazijn werkt). Ze hebben namelijk groeiambities die ze graag met iedereen delen waarbij vrijheid en gezelligheid voorop staat. Hoe fijner we samenwerken, hoe efficiënter!


Eisen

Wat neem je mee?

Jij krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om mee te mogen denken in oplossingen en in nieuwe ideeën. Denk aan het optimaliseren van de werkwijze, of voor nieuwe oplossingen met betrekking tot bepaalde bedrijfsprocessen. Hierbij wordt er van jou verwacht dat je:

- Over HBO/WO denk- en werkniveau beschikt
- Ruime en professionele ervaring hebt met Python
- Ervaring hebt met Git en REST API’s
- Een extra dosis gezelligheid meeneemt!


Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Naast super gezellige collega’s en een omgeving waar jij een grote bijdrage mag leveren aan de nieuwste uitdagingen binnen het bedrijf en samenwerkt met grootse partijen, zoals Philips en Gardena, krijg je daarnaast nog het volgende terug voor jouw inzet:

- Een goed salaris naar kennis en ervaring [2500-4500]
- Meer dan genoeg vakantiedagen (ruim 25 dagen + bovenwettelijk extra dagen op en rondom de feestdagen)
- 8% vakantiegeld
- De mogelijkheid om vanuit thuis te werken, ook ná corona
- Reiskostenvergoeding
- Geen pensioenregeling, maar wel een bijdrage bovenop het salaris waarbij jij zelf kan bepalen wat je hiermee doet
- Een mooie bonusregeling dat verdeeld is in twee delen: target + persoonlijke doelstellingen, waarbij je een geheel extra maandsalaris (13e maand) als bonus kan verdienen
- Een prachtig fietsplan waarbij je de mogelijkheid krijg om een mooie fiets uit te zoeken bij vast-dienstverband. Dit sluit mooi aan bij hun motto om iedereen fit en energiek te houden.
- Een mooi initiatief vanuit hun gedachten dat ze graag talent willen laten oplbloeien doen zij graag aan de ‘Big Five For Life’! Op het moment dat je een vast dienstverband krijgt, mag je enkele dromen inleveren waaruit zij kijken naar hoe zij jou kunnen helpen en bieden om deze te realiseren.
- Elke vrijdag is het tijd voor Freaky Friday waarbij de grootste aanbiedingen worden aangeboden naar klanten en waarbij je als team een top dag zal hebben onder het genot van relaxte Spotify-lijsten, een heerlijke lunch op de kosten van de zaak en niet te vergeten: de vrijdagmiddagborrels!
- Leuke uitjes en activiteiten die regelmatig georganiseerd worden om de sfeer nog meer te bevorderen. Denk aan BBQ’s, diverse borrels, lekker een dagje weg met het team.
- Daarnaast kan je elkaar uitdagen op de PS5 of kan je kijken wie de grootste voetbalkenner is tijdens de EK poule.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Heb je vragen? Bel dan 088 321 8 149 en vraag naar Anne, of mail naar .
Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk.

Mocht dit nou toch niets voor jou zijn, maar ben je momenteel wel op zoek naar wat anders of ken jij toevallig iemand waarvan je denkt dat diegene perfect zou passen bij deze organisatie? Laat het mij dan ook weten, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in