+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 115x bekeken

IT Projectmanager Gezondheidszorg / GGZ - Wageningen/Utrecht Wageningen AgoraSys

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • € 3.800 - € 5.500 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Auto v/d zaak
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Een rol spelen bij het realiseren van de best bereikbare, beschikbare en betaalbare zorg voor Nederland? Als IT Projectmanager Gezondheidszorg/GGZ bij AgoraSys in Wageningen / Utrecht speel jij een belangrijke rol bij de IT projecten waarbij digitale oplossingen centraal staan die zorgverleners helpen bij het bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar houden van de zorg.

Vacature IT Projectmanager Gezondheidszorg/GGZ – AgoraSys Wageningen / Utrecht

AgoraSys biedt een scala aan digitale oplossingen waardoor zorgverleners zorg persoonlijker, sneller, kwalitatief beter en tegen lagere kosten kunnen inzetten.
Als IT Projectmanager bij AgoraSys lever je daar een belangrijke bijdrage aan door:
 • Op overtuigende wijze de lead te pakken bij IT projecten binnen verschillende GGZ-organisaties. Je stuurt de verschillende projectdeelnemers goed aan en brengt structuur aan binnen je projecten.
 • De verantwoordelijkheid te nemen voor het scherp definiëren van de projectscope, de deliverables en het financiële budget te bewaken.
 • Een intensieve samenwerking met de business – dit zijn zorgorganisaties en zorgprofessionals - aan te gaan. Sterker nog: jij brengt de werelden van IT en Business samen en weet zo resultaten te boeken waar eindgebruikers blij van worden, die omarmen én waarmee de zorg beter, leuker, bereikbaarder en betaalbaarder wordt.
 • Nauw samen te werken binnen je projecten met specialisten uit de eigen organisatie, specialisten bij GGZ-organisaties, betrokken derden én IT leveranciers.


Functie-eisen

Je bent een natuurlijke leider, communicatief, sociaal sterk én gestructureerd. Verder heb je:
 • In ieder geval hbo-denk- en -werkniveau,
 • Relevante werkervaring op het gebied van IT projectmanagement óf applicatie- implementatieprojectmanagement.
 • Het liefst ervaring met werken in de zorg of de ambitie om hierin werkzaam te zijn.


Aanbod

Werken bij AgoraSys betekent werken bij een organisatie die aangaat op het bieden van digitale oplossingen voor het voorkomen van zorg of effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding. Als IT Projectmanager werk je bij AgoraSys in een informele en inspirerende omgeving, waar je veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kun je rekenen op:
 • Een uitdagende baan van 40 uur per week bij een maatschappelijk relevante organisatie.
 • Een salaris van minimaal € 3.800,- tot maximaal €5.500,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.
 • Leaseauto.
 • Telefoon, laptop en hybride werken ‘by default’, met twee vaste teamdagen om een hecht en complementair team te kunnen waarborgen.
Sollicitatie
Gave vacature hé?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé IT Projectmanager Gezondheidszorg/GGZ voor AgoraSys bent: solliciteer nu. Waarom? Die vraag beantwoord je zelf door je motivatie mee te sturen.

Heb je nog vragen over deze vacature IT Projectmanager in Wageningen / Utrecht?
 • Bel of app Karst Dollekamp, hij is de IT Recruiter die deze vacature in behandeling heeft, via 06 43 01 18 71
 • Stuur een mail aan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 • Bekijk de video’s die je op de website van e-people naast de vacature ziet om nog meer context te krijgen bij deze vacature. Denk aan een interview met de bevlogen Roel Keizer, directeur van AgoraSys, maar ook aan een interview met 2 collega’s.


Bedrijfsomschrijving

AgoraSys in Wageningen / Utrecht is een ambitieuze (startup) IT-organisatie die zich bezighoudt met het realiseren van digitale oplossingen waarmee zorgverleners de zorg voor iedereen bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar kunnen houden. Sterker nog, door de digitale oplossingen van AgoraSys kunnen zorgverleners, waar het kan, zorg voorkomen en de juiste ondersteuning op het juiste moment en de juiste plek leveren. Preventie en het ondersteunen van mensen bij het verhogen van zelfredzaamheid en regie voor de eigen fysieke en mentale gezondheid staan hierbij centraal.

Dat AgoraSys ambitieus is, blijkt ook uit de plannen om het platform voor dé zorg in Nederland te realiseren. Met dit platform wil AgoraSys ervoor zorgen dat iedere Nederlander zelf, of met passende ondersteuning, op het juiste moment en de juist context, zo vitaal mogelijk door het leven kan gaan.

Via het platform kan onder andere gezocht worden naar passende ondersteuning binnen zowel het gezondheid-, welzijn- en sociaal domein-, bijbehorende zorgverleners en andere relevante partijen, die op het platform aangesloten zijn. Vanuit een proactief, preventief, zorgverlenend en/of nazorg perspectief helpen deze organisaties Nederlanders vitaal te worden, te zijn en te blijven. Hoe mooi is dat?!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in