+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 150x bekeken

IT Business Consultant GGZ – AgoraSys Wageningen / Utrecht Wageningen AgoraSys

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • € 4.000 - € 5.500 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Auto v/d zaak
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Een essentiële bijdrage leveren aan het bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar houden van de Nederlandse zorg? Als IT Business Consultant GGZ bij AgoraSys in Wageningen / Utrecht help je wensen en behoeften die spelen bij zorgverleners te vertalen naar innovatieve, digitale oplossingen die zorgen dat de zorg voor iedereen toegankelijk is en blijft.

Vacature IT Business Consultant GGZ – AgoraSys Wageningen / Utrecht
AgoraSys biedt een scala aan digitale oplossingen waardoor zorgverleners zorg persoonlijker, sneller, kwalitatief beter en tegen lagere kosten kunnen inzetten. Om deze oplossingen te kunnen realiseren, zijn een heldere probleemstelling, de tijdige betrokkenheid van eindgebruikers en het schetsen van mogelijke oplossingen cruciaal. En dat is precies waar jij komt kijken. Want als IT Business Consultant GGZ bij AgoraSys lever je daar een belangrijke bijdrage aan door:
 • Behoeften en wensen die spelen bij de business te vertalen naar werkbare IT-oplossingen.
 • Het gesprek aan te gaan met opdrachtgevers en eindgebruikers. Door de werkelijke vraag achter de vraag scherp boven tafel te krijgen, zorg jij dat duidelijk wordt welke problemen moeten worden opgelost. In kaart te brengen welke problemen prioriteit hebben, hoe deze het beste kunnen worden opgelost en wat dit betekent voor bestaande processen.
 • Eindgebruikers te enthousiasmeren en te mobiliseren om nieuwe werkwijzen én de digitale inzet van middelen te omarmen.


Functie-eisen

Je bent sterk analytisch en communicatief en sociaal zeer vaardig. Verder heb je:
 • In ieder geval hbo-denk- en -werkniveau,
 • Relevante werkervaring als het gaat om het ontwerpen van IT-systemen en het verzamelen van de juiste informatie van klanten. Jij weet precies hoe je je klanten kunt uitvragen om de juiste informatie boven tafel te krijgen,
 • Kennis van zorgprocessen.


Aanbod

Aanbod
Werken bij AgoraSys betekent werken bij een organisatie die staat voor het bieden van effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Als IT Business Consultant GGZ werk je bij AgoraSys binnen een informele en inspirerende omgeving, waar je veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kun je rekenen op:
 • Een uitdagende baan van 40 uur per week bij een maatschappelijk relevante organisatie.
 • Een salaris van minimaal €4.000,- tot maximaal €5.500,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.
 • Leaseauto.
 • Telefoon, laptop en hybride werken ‘by default', met twee vaste teamdagen om een hecht en complementair team te kunnen waarborgen.
Sollicitatie
Gave vacature hé?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé IT Business Consultant GGZ voor AgoraSys bent: solliciteer nu. Waarom? Die vraag beantwoord je zelf door je motivatie mee te sturen met je cv.

Heb je nog vragen over deze vacature IT Business Consultant GGZ in Wageningen / Utrecht?
 • Bel of app Karst Dollekamp via 06 43 01 18 71
 • Stuur een mail aan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 • Bekijk de video's die je op de website van e-people () naast deze vacature ziet om nog meer context te krijgen bij deze vacature.


Bedrijfsomschrijving

AgoraSys is een ambitieuze (startup) IT-organisatie die zich bezighoudt met het realiseren van digitale oplossingen waarmee zorgverleners de zorg bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar kunnen houden. Sterker nog, door de digitale oplossingen van AgoraSys kunnen zorgverleners, waar het kan, zorg voorkomen en de juiste ondersteuning op het juiste moment en de juiste plek leveren. Preventie en het ondersteunen van mensen bij het verhogen van zelfredzaamheid en regie voor de eigen fysieke en mentale gezondheid staan hierbij centraal.

Dat AgoraSys ambitieus is blijkt ook uit de plannen om het platform voor dé zorg in Nederland te realiseren. Met dit platform wil AgoraSys ervoor zorgen dat iedere Nederlander op de ondersteuning kan rekenen die hij of zij nodig heeft om zo vitaal mogelijk door het leven te gaan.

Concreet betekent dit dat Nederlanders een eigen dossier hebben binnen dit platform, waarover zij zelf de regie voeren en zelf bepalen aan wie zij gegevens ter beschikking stellen. Via het platform kan er ook gezocht worden naar passende ondersteuning binnen verschillende gezondheid-, welzijn- , sociaal domein- en zorgdienstverleners en andere relevante partijen, die op het platform aangesloten zijn. Vanuit een proactief, preventief, zorgverlenend en/of nazorg perspectief helpen deze organisaties Nederlanders vitale Nederlanders te worden, te zijn en te blijven. Hoe mooi is dat?!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in