+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waardenburg.

IT Support Engineer Waardenburg

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Roos ICT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Roos ICT

Gevraagd

 • 40 uur
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Zowel op kantoor als op locatie de IT-specialist!

Wil jij echt een sparringpartner zijn voor ondernemers? Ben je graag binnen een organisatie betrokken bij het complete proces? Neem jij graag de verantwoordelijkheid over je eigen klantenkring?

Dagelijks staan wij, een enthousiast team vol passie voor ICT, klaar om MKB bedrijven te helpen. Samen zorgen we ervoor dat zij zorgeloos kunnen werken met de hardware en software binnen hun bedrijf.

Als consultant heb je binnen onze organisatie een veelzijdige rol met verschillende uitdagingen. Je werkt zowel op kantoor als veel bij de klant op locatie.

Op kantoor ben je onder andere bezig met het:

 • beheren van systemen applicaties;
 • bieden van 1ste, 2e en 3e lijns support (zowel via telefoon als e-mail);
 • implementeren en beheren van Office 365;
 • beheren van de telefooncentrales;
 • proactief monitoren van systemen.

Naast je werk op kantoor ga je ook veel op pad richting je klanten. Je staat daar naast de ondernemer in zijn organisatie. Als IT Support Engineer voorzie je al je klanten van het beste advies en samen komen jullie tot de beste oplossing.

Je hebt een mooie adviserende rol en werkt echt voor je eigen klantenportefeuille. Vooraf maak je bijvoorbeeld een plan voor het inrichten/implementeren van een bedrijfsnetwerk. Op locatie voer je dit plan door en geef je instructies aan de organisatie waar nodig. Verder installeer en configureer je computers op locatie en kan het gebeuren dat je voor een storing op pad moet.

Wil je meer weten over de functie of over Roos ICT? Neem gerust contact op met Jochem Roos (06-41473052 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je er graag meer over!


Wat kan je verwachten?

In deze functie heb je een breed takenpakket. We geven je graag de ruimte om dit takenpakket te vormen zoals jij het wil. Ben je bijvoorbeeld graag op kantoor in plaats van bij de klant op locatie? Of ga je juist graag op pad? In goed overleg is bij ons veel mogelijk.
Bovendien stimuleren we de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's en zijn opleidingen en cursussen bij ons geen probleem.

Verder mag je het volgende verwachten:

 • Goed salaris naar kennis en ervaring;
 • Een auto van de zaak is bespreekbaar;
 • Een uitdagend takenpakket. Zo doe je binnen de branche brede kennis op;
 • Diversiteit in klanten. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, dit betekent dat je met ondernemers uit verschillende branches en sectoren werkt. Dit maakt je werk boeiend en afwisselend.
Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn we niet op zoek naar een specifiek profiel. Heb jij ervaring in de IT, werk je graag naast ondernemers en wil je alles weten wat daar bij komt kijken? Van harte welkom!

Kom jij bijvoorbeeld net van school en wil je ervaring op doen binnen het vak? Of heb je juist al een paar jaar ervaring binnen het vakgebied? Bij ons is veel mogelijk. Neem gerust contact op met Jochem en bespreek samen de mogelijkheden.


Over ons

Roos ICT is al meer dan 18 jaar specialist op het gebied van hard- en software. Dit, gecombineerd met een hecht, vakbekwaam team, maakt Roos ICT een goede partner voor veel MKB bedrijven. Wij staan klaar voor diverse ondernemers en particulieren en bieden passende oplossingen in de ICT-sector. Dat loopt uiteen vanaf het instellen van een compleet nieuw bedrijfsnetwerk, tot aan het instellen van een nieuwe printer.

Enthousiast geworden of wil je graag meer weten over ons? Neem vrijblijvend contact op met Jochem (06-41473052 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in