+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
15 dagen geleden geplaatst • 53x bekeken

IT Project Manager Waalwijk • Ceva Logistics

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

CEVA eCommerce Logistics in Waalwijk biedt een uitdagende rol als IT Projectmanager. De van origine Franse organisatie heeft inmiddels meer dan 1.000 vestigingen met zo'n 98.000 medewerkers verspreid over 160 landen wereldwijd. Als IT Projectmanager bij CEVA word je verantwoordelijk voor IT-gerelateerde projecten voor toonaangevende partners. Hiermee draag je bij aan het doel om 's werelds meest toonaangevende end-to-end eCommerce-serviceaanbieder te worden!

Jouw rol als IT Projectmanager bij CEVA eCommerce Logistics
Als IT Projectmanager bij CEVA heb je een zeer afwisselende, verantwoordelijke en zeker ook inhoudelijke baan. Samen met je team bestaande uit 6 personen zorg je voor het succesvol opleveren van maatwerk IT-systemen voor diverse mooie, grote klanten. Je geeft leiding aan het team, schakelt iedere dag met interne en externe stakeholders en bent zelf ook daadwerkelijk bezig met het inhoudelijk oplossen van complexe IT-vraagstukken. In deze rol vorm je dus echt de schakel tussen de klant en het eigen CEVA IT-ontwikkelteam. Daarnaast ben je ook veelal mensgericht bezig en draag je de verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van je team. Je deelt jouw kennis op het gebied van softwareontwikkeling en andere IT-gerelateerde onderwerpen en zorgt er zo voor dat je team verder wordt opgeleid!

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Zorgdragen voor een gestructureerde en professionele project aanpak;
 • Delen van kennis en ervaring en zorg dragen voor ontwikkeling van het gehele team;
 • Functioneel vertalen van wensen van interne en externe klanten naar innovatieve IT-oplossingen die passen binnen het ICT-beleid en eventueel bijsturen in de testfase;
 • Zorgdragen voor een projectreview en meting van resultaten (KPI's);
 • Bewaken dat de projecten en wijzigingsverzoeken met de gewenste kwaliteit, binnen de afgesproken tijd en kostenefficiënt worden opgeleverd;
 • Sparringpartner voor de klant en de operationele organisatie.


Functie-eisen

Je bent klantgericht, mensgericht, organisatiesensitief en stressbestendig. Door middel van jouw interpersoonlijke vaardigheden weet je anderen te motiveren en heb je geen moeite om informatie duidelijk over te brengen. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent sterk in planmatig en gestructureerd werken. Bovenal heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken voor én met klanten.

De ideale kandidaat:
 • Heeft minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in Informatica of Bedrijfskunde;
 • Heeft ervaring met het leiden van IT-projecten;
 • Heeft kennis van softwareontwikkeling (Waterval, Scrum Agile, Atilassian Confluence en Jira zijn een pré);
 • Heeft daarnaast ook nog certificeringen in projectmanagementmethodieken zoals Prince2, IPMA, PMP;
 • Ervaring in e-commerce of logistiek is een pré.
Aanbod
CEVA eCommerce Logistics biedt een afwisselende baan met veel vrijheid, ruimte voor ondernemerschap en dynamiek in een succesvolle en volop in ontwikkeling zijnde onderneming. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega's vanuit een modern pand in Waalwijk.
CEVA biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super voordelige pensioenregeling, goede reiskostenvergoeding en kortingen in de personeelsvoordeelwinkel. Je zal starten met een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast dienstverband.

Aanbod

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment helpt CEVA eCommerce Logistics bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

Bedrijfsomschrijving

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn de mensen de hartslag van de organisatie. De internationale organisatie zorgt met haar innovatieve oplossingen dat de belofte van de klant aan hun klanten wordt waargemaakt. En dat doen ze goed! Met de recente overname van het voormalige Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, wordt elke dag gebouwd aan één van 's werelds meest toonaangevende end-to-end eCommerce-serviceaanbiedingen.

CEVA eCommerce Logistics biedt een werkomgeving waar ruimte is voor jouw ondernemersgeest en waar je kunt pionieren met creatieve ideeën. Samenwerken en respect staan in hoog in het vaandel in deze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in