30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

.NET lead developer Waalwijk • StarApple

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StarApple

StarApple
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 1.124 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 4.300 - € 5.300 p/m
  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Heb jij passie voor innovatie en vindt jij de veiligheid en leefbaarheid in Nederland ook zo belangrijk? VCS Observation is op zoek naar een gedreven .NET Lead developer die het leuk vindt om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan. Wij zijn een gezellig familiebedrijf zonder ingewikkelde management structuren, dit merk je aan onze betrokken en informele werksfeer. Wij breiden onze dienstverlening continu uit met de laatste innovaties. Met adequate veiligheidsinformatie, gegenereerd door moderne cameranetwerken, IoT-sensoren en geavanceerde technologieën. Zoals Kunstmatige Intelligentie, Deep Learning en Data Science.

Al meer dan 25 jaar vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid in Nederland. Vanuit onze locatie in Waalwijk werken wij met 50 collega’s hard om dit te blijven waarborgen. Wil jij jouw passie voor IT, Innovatie en het maatschappelijk belang combineren? Dan maken wij graag kennis met jou!


Functie

De rode draad in al onze systemen is cameramanagement: beelden analyseren en daarop anticiperen. Als jij een vraagstuk krijgt, duik je hier volledig in. Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor jou, al heb jij uiteraard een voorkeur. Jouw werkzaamheden als .NET Lead developer voer jij uit vanuit het hoofdkantoor van VCS voor toonaangevende klanten zoals politie Amsterdam, het Rijksmuseum, HTM, NS en de gemeenten Maastricht, Eindhoven en Rotterdam.

Als .NET Lead developer ben jij verantwoordelijk voor een team met 4 gepassioneerde developers. Jouw werkzaamheden bestaan uit het volgende:

– Het begeleiden van de junior ontwikkelaars;
– Het vertalen van de (interne) klantwensen naar een technisch en functioneel ontwerp;
– Jij bedenkt zelf de architectuur en programmeert vervolgens het voorzet alvast. Onder jouw begeleiding pakt jouw team het hierna verder op;
– Jij zorgt dat het team werkt volgens de Scrum methodiek en bewaakt de processen hieromheen;
– Jij bent verantwoordelijk voor het maken van de uren calculaties en geeft hierbij een planning af;
– Jij staat in contact met de accountmanagers en bewaakt hierbij wat daadwerkelijk software technisch mogelijk is op basis van de capaciteit van het huidige team;
– Jij bent verantwoordelijk voor de uitbreiding van jouw huidige team en voert hierbij de nodige gesprekken met sollicitanten.

Het team
Jouw toekomstige team bestaat momenteel uit een senior .NET ontwikkelaar, één medior .NET ontwikkelaar een twee junioren. Dit team wordt breed ingezet en zij werken aan diverse innovatieve oplossingen. C# .NET is dan ook de hoofdtaal echter wijken zij ook vaak genoeg af op het moment dat zij vinden dat een andere taal of tool beter werkt. Zo hebben zij ook code die geschreven is met Android, PHP en React. Zij geloven dan ook dat het als echte programmeur niet uitmaakt waar jij in schrijft, maar dat er ten alle tijden gewerkt wordt aan het neerzetten van hoogwaardige en kwalitatief goede code. Denk jij hier het zelfde over en wil jij samen met VCS het huidige team verder uitbreiden? Dan maken wij graag kennis met jou!


Eisen

- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als .NET ontwikkelaar;
- Aantoonbare HBO werk en denk niveau;
- Ervaring in het aansturen van een team en het begeleiden van junior .NET ontwikkelaars;
- Kennis van C# .NET, .NET Core en React;
- Kennis van PHP is een pre;
- Jij hebt brede kennis van verschillende technieken en toolings, daarnaast ben jij ervaren in het neerzetten van de architectuur en heb jij een actieve focus m.b.t. het ontwikkelen van innovatieve en hoogwaardige oplossingen


Aanbod

- Een maandelijkse beloning in de vorm van salaris: circa tussen de €4300,--€5300,- op basis van jouw kennis en ervaring;
- 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 6,5 ATV dag;
- Thuiswerken is bij ons ook bespreekbaar na corona:
- Wij bieden een fulltime dienstverband aan maar, 32 of 36 uur is ook bespreekbaar;
- Een reiskostenvergoeding;
- Ook bieden wij een goede pensioenregeling, een collectieve ziekenkostenverzekering, een collectieve private lease regeling en een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan!
- Bijdragen aan de openbare veiligheid van Nederland!
- Werken bij een dynamische en gezellige werkgever waar er ruimte is voor verschillende werkzaamheden!
- Wij bieden normaliter ook twee keer per week een verzorgde lunch aan, gezellige VRIJMIBO en regelmatig uitjes (i.v.m. Covid-19 helaas tijdelijk niet).

Voel jij je direct aangesproken door deze vacature en heb jij wat nodig is om samen met ons de publieke veiligheid te waarborgen? Solliciteer dan direct door jouw cv en een korte motivatie te e-mailen naar Mocht jij meer informatie willen kan jij uiteraard ook bellen naar Mathilda van Delden op het telefoonnummer 06-40030958/088-3218123.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in