Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
10 dagen geleden geplaatst • 13x bekeken

Integratie Specialist

Waalwijk
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Ingram Micro CLS

Ingram Micro CLS
1 - 10 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • 26 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Uitdagende vacature als integratie Specialist in de internationale, dynamische IT omgeving van Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services in Waalwijk! Deze zeer gewaardeerde logistieke partner groeit razendsnel en verzorgt uiteenlopende logistieke diensten. De van oorsprong Amerikaanse organisatie is inmiddels actief in 64 landen en beheert 189 logistieke centra met meer dan 17 miljoen vierkante meter aan warehouse oppervlakte. Het Integration Team lost vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk complexe integratie vraagstukken op, zowel extern als intern.
 
Extern: Je sluit regelmatig aan bij projectteams op locatie in binnen- en buiteland om te werken aan klant specifieke integraties. Dit zijn complexe, technische uitdagingen die horen bij grote integratie en digitalisatie transformatie projecten. Het is belangrijk dat je het leuk vind om met klanten om tafel te zitten en samen tot oplossingen te komen. Je werkt bij toonaangevende partners zoals bol.com, de Bijenkorf, Ace & Tate, Zalando, HP en Vodafone.
Intern: In het huidige landschap heeft de organisatie standaard API's welke met regelmaat uitgebreid worden. Ook lost het team vraagstukken op van interne afdeling met betrekking tot integraties tussen interne systemen. 

Wij zijn op zoek naar een specialist (in wording) met een heldere kijk op IT. Heb jij al ervaring met integratiesoftware zoals Mulesoft dan is dit een grote pré. Heb je ervaring als software engineer (JAVA) en interesse om je te verdiepen in integratiesoftware? Dan komen wij ook graag met je contact, met de juiste mindset en de hulp van je collega's wórd je specialist! Zowel klanten van Ingram Micro als je collega's weten jou automatisch te vinden en hebben aan jou een daadkrachtige, betrouwbare gesprekspartner als het aankomt op integraties.

Functie-eisen

Binnen de logistieke branche is geen dag hetzelfde! Wij zijn op zoek naar een integratie specialist die het hoofd koel kan houden in deze dynamische omgeving. Je krijgt energie van de hectiek, ziet snel verbanden en kan goed schakelen met je teams. Daarnaast heb jij:
 • Afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting van Software Management;
 • Kennis van Mulesoft is mooi meegenomen; 
 • Werkervaring in een dynamische omgeving zoals de e-commerce of logistieke branche;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Aanbod
Ingram Micro CLS biedt een uitdagende fulltime functie bij een vooruitstrevende multinational. Je komt te werken binnen een snel groeiende organisatie waar innovatie hoog op de agenda staat. 
Ingram Micro biedt goede primaire arbeidsvoorwaarden zoals een super voordelige pensioensregeling, goede reiskostenvergoeding en kortingen in de personeelsvoordeelwinkel. Daarnaast zal je starten met een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband, brede trainingsmogelijkheden om actuele kennis te vergaren, 25 vakantiedagen en vier extra dagen als je niet verzuimt. 

Aanbod

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via telefoonnummer 013-303 4117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt Ingram Micro bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in