Junior Functioneel Applicatiebeheerder - Waalwijk

Waalwijk

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Meubels, badkamers en keukens - dit bedrijf verkoopt het allemaal. Met tientallen labels, honderden winkels en duizenden medewerkers is het één van de grootste retailers van Nederland. En nu we winkels weer lang en breed open zijn, groeien ze harder dan ooit. Help jij ze om nog groter te worden?

Vertel verder...

Als er één markt is die profijt heeft gehad van de corona-crisis, dan is het wel de woningmarkt. En al die nieuwe huizen moeten natuurlijk worden voorzien van mooie keukens met inbouwapparatuur, luxe badkamers met regendouches en prachtige meubels die van het huis een thuis maken. Business is dan ook booming, maar niet zonder uitdagingen.

Men koopt steeds meer online. Maar dat is wel even wat anders dan in de winkel verkopen. Concurrentie is groter, aandacht is duurder en de consument is kieskeuriger. Daarom is jouw hulp hard nodig.

Tof! Hoe kan ik bijdragen?

Het applicatiebeheer komt op jouw bordje terecht, samen met het bijdragen aan de optimalisatie en digitalisatie van de processen. In de afdeling applicatiebeheer ga je in gesprek met collega’s uit de business, en hier haal je behoeften uit waar IT-oplossingen uit gehaald worden. Die ga je vervolgens uitvoeren in een app, waar verschillende groepen veel aan hebben. Denk aan een productconfigurator, Warehouse Management, websites of kassasystemen.

En ben ik hier wel geschikt voor?

Jij ziet als junior applicatiebeheerder elke kans die je ziet in het gebruik van applicaties. Je hebt al een beetje ervaring in applicatiebeheer, en financiële processen ga jij niet uit de weg. En als jij een staaltje Duits in huis hebt, of aanleg om het te leren, ben je helemaal binnen.

Ik wil beginnen! Hoe ziet het loonstrookje eruit?

Met een maandsalaris wat al gauw oploopt richting de €3.000 heb je hier als junior helemaal niks te klagen. Maar wat misschien nog wel lekkerder is, is dat je direct een vast contract voor onbepaalde tijd krijgt. De kortingen op de aangeboden producten, de kinderopvang en de zorgverzekering is een cadeautje van de zaak. Dus wil je ergens comfortabel aan het werk, dan ben je hier binnen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Waalwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures