IT Business Analyst - Waalwijk

Waalwijk

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast/tijdelijk contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij internationale ambities en wil je aan de slag voor grote e-tailers als bol.com, de Bijenkorf, Ace & Tate, HP en Vodafone? Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services in Waalwijk is op zoek naar een IT Business Analyst die de schakel vormt tussen Business en IT. 

Als een nieuwe of bestaande klant een magazijn of distributiecentrum wil openen, waar dan ook ter wereld, ga jij als IT Business Analyst op strategisch niveau meedenken hoe het logistieke proces het best kan worden ingeregeld. Je gaat langs bij de klant, schakelt met de verschillende lagen van de organisatie en weet de juiste vragen te stellen om zo de volledige behoeftes en requirements te inventariseren. Vervolgens gebruik je je IT-kennis om het functionele ontwerp in elkaar te zetten. In het functionele ontwerp zet je de requirements om in specificaties zodat de ontwikkelaars van Ingram Micro CLS precies weten wat ze te doen staat. In de laatste fase van het project zorg je voor een soepel verloop van de implementatie en overdracht naar de eindgebruikers, zodat het nieuwe magazijn of distributiecentrum binnen no time up and running is!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Schakelen met alle lagen binnen interne en externe stakeholders om tot een complete set goed gedefinieerde requirements te komen;
 • Vertalen van requirements naar functionele specificaties voor de ontwikkelaars en testers;
 • Meedenken over hoe processen organisatiebreed kunnen worden geoptimaliseerd;
 • Samenwerken met ontwikkelaars en testers om de kwaliteit van de te implementeren oplossing te waarborgen;
 • Bewaken van kwaliteit en bruikbaarheid van oplossingen namens de klant.

lees meer

Functie-eisen

Als IT Business Analyst ben je communicatief vaardig en kun je overweg met alle lagen binnen een organisatie; van het management tot aan de ontwikkelaars. Naast Nederlands is het voor jou ook geen probleem om te communiceren en schrijven in het Engels met één van je internationale collega's of klanten. Je bent analytisch zeer sterk en kunt informatie uit een scala van bronnen (bijvoorbeeld flowcharts) omzetten in begrijpelijke specificaties.

Verder beschikt de ideale kandidaat over:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van (Technische) Bedrijfskunde of Logistiek;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als Business Analyst of Information Analyst in een IT- of logistieke omgeving;
 • Je beschikt over een CBAP-certificering;
 • Kennis van technieken als GAP-analysis, functional decomposition en requirements analysis is een pré;
 • Ervaring met MS Visio, Atlassian Confluence, Jira en Lean Six Sigma is een pré
Aanbod

Ingram Micro CLS biedt een uitdagende en afwisselende functie bij een vooruitstrevende en innovatieve multinational. Je werkt op projectbasis en krijgt zo de mogelijkheid om voor veel verschillende internationale klanten aan de slag te gaan. Ieder magazijn is anders, dus aan afwisseling geen gebrek. Als IT Business Analyst draag je veel verantwoordelijkheid en krijg je alle vrijheid en ruimte om jouw ideeën uit te rollen.De organisatie biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een supervoordelige pensioenregeling, korting in de personeelsvoordeelwinkel en korting op verschillende verzekeringen. Je start met een jaarcontract waarna je uitzicht hebt op een vast dienstverband.  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp ondersteunt Ingram Micro bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ingram Micro CLS is de ‘Heartbeat of Logistic Services'. De e-fulfilment partner zorgt met haar innovatieve oplossingen dat de belofte van de klant aan hun klanten wordt waargemaakt. En dat doen ze goed! Ingram Micro is inmiddels actief in 64 landen en beheert 189 logistieke centra; dat is meer dan 17 miljoen vierkante meter aan magazijn oppervlakte. 

De kracht ligt bij de mensen, #PoweredByOurPeople. Ingram Micro geeft haar werknemers daarom het vertrouwen om alles uit zichzelf te halen. Met een team van uiteenlopende nationaliteiten, wordt er iedere dag hard gewerkt voor één gemeenschappelijk doel; wereldwijd de meest gewaardeerde logistieke partner zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!