Ervaren Technisch Applicatiebeheerder - Waalwijk

Waalwijk

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij meebouwen aan de dynamische IT-infrastructuur van één van de grootste organisaties in de  “fast-fashion footwear” van Europa? Unlimited Footwear Group (UFG) is op zoek naar een allround technisch applicatiebeheerder ter versterking van het IT team in Waalwijk.

Deze gepassioneerde organisatie distribueert jaarlijks zo'n 5 miljoen paar schoenen naar 52 landen. Hiertoe behoren de eigen merken Bullboxer en Rehab, maar ook internationale merken als G-Star, Levi's Kids en Björn Borg. Van design tot aan productie tot aan distributie; alles gebeurt in-house. Zo wil het bedrijf haar IT-activiteiten ook aan boord houden om in te spelen op de steeds belangrijk wordende rol van automatisering en digitalisering in de fashion branche. UFG heeft de basis voor haar IT-afdeling neergezet, maar is nu op zoek naar de juiste kandidaat om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Als ervaren Technisch Applicatiebeheerder zul je dan ook terecht komen in een uitdagende rol, waarbij veel zelfstandigheid gevraagd wordt. Jij wordt, met het team, verantwoordelijk voor de bouw van een nieuw in te richten, innovatief en dynamisch IT-landschap! 

Werkzaamheden:

 • Technisch beheer van de verschillende applicaties 
 • Je gaat proactief requirements ophalen bij je collega's met als doel het verbeteren en verder automatiseren van het applicatie landschap van de organisatie;
 • Opzetten van interfaces met externe leveranciers;
 • Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers en interne klanten bij problemen van technische aard.

lees meer

Functie-eisen

UFG is op zoek naar een ervaren Technisch Applicatiebeheerder. Een allround rol waarbij je buiten het beheer van applicaties ook actief meedenkt over verbeteringen. Je zult veel te maken hebben met interne en externe partijen, dus is het van belang dat je communicatief vaardig bent. UFG is een grote, internationale organisatie en wil haar groei doorzetten. De IT-afdeling speelt hierin een belangrijke rol en is nog volop in ontwikkeling. Hierdoor zijn een hoge mate van zelf startend vermogen, pro activiteit en stressbestendigheid een belangrijke vereiste. 

Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Meerdere jaren relevante werkervaring zodat je direct kan meedraaien in de operatie;
 • Ervaring met het ontwikkelen van interfaces (XML, API, SOAP en JSON);
 • Goede kennis van SQL en SSIS-packages;
 • Kennis van programmeertalen zoals HTML, Java, .Net en C# is een pré;
 • Kennis van Datawarehouse en PowerBI is een pré.
 •  
Aanbod

UFG biedt een uitdagende en bovenal afwisselende functie in een internationale organisatie. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheden en levert een belangrijke bijdrage aan de opzet van de IT-infrastructuur. UFG is een groeiende organisatie en besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van zijn personeel.

Je gaat werken vanuit het mooie en open kantoor midden in Waalwijk. Naast een mooie werklocatie biedt UFG ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een opleidingsbudget en uiteraard personeelskorting op het brede scala aan merken dat UFG in het assortiment heeft!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp ondersteunt UFG bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

UFG is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1983 en opereert in de zogeheten fast-fashion industrie voor mannen, vrouwen en kinderen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs van schoenen in Europa en heeft verschillende collecties variërend van eigen collecties, tot licensed producten en private label producten. 

De organisatie omschrijft haar cultuur als jong, energiek, open-minded, progressief, ambitieus en betrouwbaar. De lijntjes zijn kort en besluiten kunnen snel worden genomen. Daarnaast worden er ook (als de omstandigheden dit toelaten) regelmatig activiteiten als borrels en teamdagen georganiseerd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Waalwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures