Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalre.
16 dagen geleden geplaatst • 10x bekeken

Junior .NET developer Waalre • StarApple

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • € 2.500 - € 3.300 p/m
  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior
  • Bonusregeling
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het gaaf vindt om te werken voor een Maatschappelijk Verantwoorde Organisatie! Wij doen als organisatie alleen maar dingen die maatschappelijk verantwoord zijn! In Nederland zijn wij marktleider en wij hebben voornamelijk klanten uit het Sociaal Domein. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen hebben wij een eigen platform ontwikkeld welke het mogelijk maakt voor klanten om een eigen omgeving in te richten.

Wij hebben een klein, leuk en hecht team van 11 collega’s waarbij transparantie naar elkaar toe erg belangrijk is. Jouw ideeën worden bij ons gewaardeerd en iedereen is welkom bij ons!

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat! Wij hebben dan ook een actieve personeelsvereniging en ons laatste uitje (wat helaas door Covid veel te lang geleden is!) was naar IJsland! Uiteraard hebben wij normaliter ook regelmatig gezellige VRIJMIBO.


Functie

Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release.

Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen wat ons platform nou precies kan doen. Jij begint vervolgens met een klein gebied van ons platform zodat jij wel snel kan beginnen met programmeren en het leren kennen van de software. Zodra jij dit gebied goed genoeg onder de knie hebt krijg jij steeds grotere en moeilijkere opdrachten. Wij geloven er namelijk in dat jij leert door te doen. Verder hebben wij meer dan 300 Microsoft boeken, kan jij een abonnement krijgen m.b.t. een online omgeving voor het volgen van cursussen en is het uiteraard ook mogelijk om classicale lessen te volgen als jij dit nodig hebt.

Voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het verder uitbreiden en onderhouden van ons platform maken wij van het volgende gebruik: C# .NET, .NET Core, WCF, Entity Framework, Webservices, SQL Server en Bootstrap.


Eisen

- Een afgeronde HBO opleiding (Informatica of vergelijkbaar);
- Kennis van C# .NET en SQL server
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Jij bent leergierig en durft jouw ideeën met ons te delen;
- Kennis van Entity framework is een pré.


Aanbod

- €2500,--€3300,- op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring;
- Een contract voor 40 uur per week, parttime is bespreekbaar;
- 8% vakantiegeld;
- 25 vakantiedagen;
- Thuiswerken is zeker bespreekbaar;
- Een jaarbonus afhankelijk van jouw persoonlijke beoordeling (kan oplopen tot 6% van het jaarsalaris);
- Een extra jaarbonus (winstafhankelijk);
- OV kaart (wij stimuleren collega’s om zo veel mogelijk met het OV te reizen, indien dit niet mogelijk is ontvang jij uiteraard een kilometer vergoeding);
- Wij betalen mee aan jouw oudedagsvoorziening;
- Goede opleidingsmogelijkheden;
- Werken bij een Maatschappelijk Verantwoorde Organisatie;
- Wij bezuinigen niet op jouw thuiswerkplek! Jij krijgt een State of the Art laptop, een 31 inch monitor en indien gewenst een WASD toetsenbord.

Altijd al willen werken bij een MVO of zoek jij een werkgever die gewoon goed voor jou zorgt? Een bedrijf die juist wilt dat jij jouw ideeën met ze deelt? Neem dan contact op met Mathilda van Delden voor meer informatie. Dit kan door te bellen /088-3218123. Uiteraard kan jij ook direct solliciteren door jouw cv + motivatie te e-mailen naar

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in