+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 25x bekeken

Software Architect | Goed maandsalaris Vught Group9

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior
 • Auto v/d zaak
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Passie voor het JAVA vak is het allerbelangrijkste. Verder verwachten we van elkaar: Betrokkenheid, Respect (Koester het Verschil), Autonomie en Energie. Vijf belangrijke waarden die in ons manifest naar voren komen. Vanuit onze waarde “Koester het Verschil” komt naar voren dat we niet op zoek zijn naar één profiel. We waarderen juist de verschillen in het individu en richten ons meer op het versterken van de al sterke punten dan op het verbeteren van punten die minder ontwikkeld zijn.

Bij klanten zitten we vaak in rollen als Senior Developer, Lead Developer, Scrum master of Architect. Wij verwachten dan ook dat jij kennis en ervaring hebt in het uitvoeren van (een of meer van) deze rollen. Wij hechten sterk aan (het ontwikkelen van) soft skills. GROUP9 consultants werken vaak in grote programma’s en zitten daarin leidende of invloedrijke rollen. Daarin red je het niet met hard-skills alleen. Dit betekent ook dat je een positief kritische houding hebt. Je kijkt met een scherpe blik naar de organisatie, je ziet mogelijkheden tot verandering. Wel wel vanuit een positieve gedachte; we willen onze klanten beter maken. Je bent een doener: niet alleen praten over de verbeteringen, maar deze omzetten in actie.

Op kennis vlak verwachten we natuurlijk dat je eigen gereedschapskist met tools goed gevuld is, en je hier kennis en ervaring van hebt. Wij zijn niet het bedrijf dat lijstjes afvinkt, maar juist op zoek naar mensen die kunnen laten zien de concepten achter de tools te begrijpen.

Waar kom je te werken?

Bij GROUP9 leggen we de lat hoog. Klanten gunnen ons cruciale rollen in bedrijfskritische projecten. Maar we gaan alleen een relatie aan als we echt gezien worden als partner. Zo kunnen we jou en al onze ongeveer veertig collega’s uitdagende projecten bieden die bijdragen aan ieders ontwikkeling. We werken samen in een open cultuur, kennen elkaar goed, nemen samen belangrijke besluiten en werken hard. Maar gezondheid en werkplezier staan altijd op nummer één! Daarom werken we met op maat gesneden persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Doen we regelmatig groepstrainingen én beleven we samen mooie avonturen. Zoals met z’n allen een berg beklimmen in de Sierra Nevada. Of zwemmen in een Noorse fjord.

Wat wij vragen?
Java is de zuurstof in jouw bloedsomloop. Er oplossingen mee ontwikkelen is net zo goed je hobby als je werk. Je kunt dan ook precies uitleggen met welke technieken jij het liefst werkt en waar je beter in wilt worden. Met jouw leergierigheid ontwikkel je je razendsnel. Tegelijkertijd geeft kennis delen je energie. Dat doe je met heldere communicatie. Bovendien ben je bij complexe vraagstukken een goede sparringpartner voor de klant. Je kunt werken in een DevOps-team en volgens de agile-methodiek.

Wat wij bieden?

 • Contract voor onbepaalde tijd
 • 27 vakantiedagen.
 • Een leaseauto of een reisbudget.
 • Een bonusregeling.
 • Een budget om je thuiskantoor in te richten.
 • Een goede pensioenregeling; we betalen ook de verzekeringen die daarbij horen.
 • Een laagdrempelige en platte organisatie met klankboardgroep die meedenkt en adviseert over de ontwikkeling van ons bedrijf.


Bedrijfsomschrijving

We zijn gepassioneerd als het gaat over softwareontwikkeling in Java. Hierbij gaan wij voor hoge kwaliteit en niet voor ‘wegwerpsoftware'. Binnen GROUP9 heerst een open cultuur met weinig hiërarchie. Beslissingen nemen de consultants en managers samen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Daarom is er een persoonlijk ontwikkelprogramma op maat. We investeren in het samen versterken van je sterke punten. Voor minder sterke punten vallen we terug op bekwame collega's die leading zijn in hun specialiteit. We gaan dus niet voor eenheidsworst. Dat betekent dat we elkaar goed moeten kennen. Gezamenlijk doen we daarom regelmatig groepstrainingen en fun-activiteiten. Verder werken we samen aan onze gezondheid door stress- en voedingsworkshops. Of door in teamverband een hoge berg op te klimmen. Zoals we in de Sierra Nevada in Spanje hebben gedaan.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in