Microsoft BI Consultant gezocht (SSIS, SSAS, SSRS) - Vught

Vught

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen deze organisatie zal je aan de slag gaan als Microsoft BI Consultant. Echter, je bent niet alleen een BI Consultant, je bent meer dan dat! Bij sommige klanten ben je inhoudelijk Consultant en houd je, je bezig met BI oplossingen voor MKB en bij sommige klanten werk je aan Big Data, Cloud en Analytics vraagstukken. Schrik niet als je dit nog niet onder de knie hebt, ze kunnen het je allemaal leren zolang jij daar zelf voor open staat.  

Functie-eisen

– HBO/WO werk en denkniveau;
– Enkele jaren ervaring als Microsoft BI’er (SSIS, SSAS, SSRS);
– Affiniteit met Big Data en/of Cloud;
– Goede softskills en/of ervaring als Consultant;
– Ambitie om jezelf door te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je zal hier een uitstekend salaris ontvangen. Tevens krijg je de mogelijkheid om echt deel uit te maken van de organisatie en door te groeien middels trainingen. Zoek jij een innovatieve en dynamische organisatie en wil jij gewoon een stap vooruit zetten in je carrière? Zoek dan niet verder want je hebt het gevonden! 

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit is een organisatie waarbij innovatie en creativiteit centraal staan. Daarnaast zul je je richten op een breed pakket aan markten en branches. Voornamelijk binnen bedrijven waarbij de juiste inzichten direct leiden tot verbeterde bedrijfsresultaten en een betere concurrentiepositie. Denk hierbij aan: doorlooptijden van processen verkorten, het realiseren van betere prestaties, efficiënter werken en onderscheidend vermogen creëren.

Naast het werken bij klanten zul je ook vaak in teamverband op kantoor werken. Je werkt dan in een informele, familiare sfeer. Elke vrijdagmiddag is er een borrel en er worden regelmatig leuke activiteiten gepland met het team. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!