Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorhout.
6 dagen geleden geplaatst • 63x bekeken

Junior Backend .NET Developer | Webdevelopment Voorhout • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 427 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior

Vacatureomschrijving

Als Backend .NET Developer kom je terecht in een klein en informeel, maar toch uiterst professioneel team. Samen zullen jullie je richten op het verder uitbouwen van kwalitatief hoogwaardige Windows applicaties. In totaal werken hier momenteel vijf mensen, waarvan er drie op Software Development zitten: 1 Senior Backend Developer, 2 Junior/Medior Frontenders en een Fullstacker, die tevens de Directeur is.Ondanks dat hij de Directeur van de organisatie is, zullen jullie op hetzelfde niveau werken en communiceren. Dit betekent dat hij altijd openstaat voor jouw kritische kijk op de software die jullie bouwen. Sterker nog, hij moedigt jouw kritische blik op zijn organisatie en de producten die jullie samen opleveren alleen maar aan. Dankzij het formaat van dit team is er veel ruimte voor eigen inbreng. Jij zal je voor 100% richten op backend development met .NET, C# en SQL. Overigens zijn de 2 Frontend Developers die hier zitten ook via mij bij dit bedrijf gestart en die hebben het heel erg naar hun zin!

Samenwerken staat heel hoog in het vaandel en jij en en je collega's zorgen er samen voor dat de producten ten alle tijden optimaal functioneren voor de klanten. Daarnaast bouwen jullie de producten verder uit en denken jullie natuurlijk actief na over eventuele nieuwe producten. Je komt hier dus terecht in een veelzijdige functie.Functie-eisen

- Je hebt minimaal HBO werk-/denkniveau;
- Je hebt ervaring met Visual Studio, C#, .NET (Core) en SQL;
- Ervaring met LINQ is mooi meegenomen, maar niet vereist;
- Je vindt het leuk om in een klein team te werken;
- Je denkt graag actief mee met de organisatie en kunt goed samenwerken.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed en uiteraard afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Doordat je in een klein bedrijf komt, is er veel in overleg mogelijk, bijvoorbeeld parttime werken en remote werken!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Zoekende naar een uitdaging als Backend .NET Developer (Junior, Medior of Senior mogelijk!) in een klein team? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mijn opdrachtgever is in een prachtig pand op een goed bereikbaar terrein vlakbij de snelweg in Voorhout gevestigd. Hier zijn zij recent, na 10 jaar in een ander pand te hebben gezeten, naartoe verhuisd. Zowel vanuit het Noorden (Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam) als vanuit het Zuiden (Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn) is deze organisatie uitstekend aan te rijden.

De klanten waarvoor jullie straks vanuit het nieuwe pand aan de slag gaan, zijn veelal actief binnen de productie- en telecommunicatiebranche en gevestigd over de hele wereld. Zij richten zich tot jouw nieuwe werkgever omdat zij gedegen software nodig hebben die hun bedrijfsprocessen verbeteren. En deze heeft jouw nieuwe werkgever zeker. In de afgelopen 20 jaar hebben jouw toekomstige collega's namelijk meerdere prachtige producten gebouwd die specifiek in deze branches processen kunnen automatiseren, waarbij grote hoeveelheden data zonder problemen kunnen worden verwerkt. Uiteraard kunnen de gebouwde producten zodanig gemodificeerd worden dat zij per klant, afhankelijk van de wensen, anders ingericht en geïmplementeerd kunnen worden.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in