+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vianen (UT).
30+ dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Java software developer cost management Vianen (UT) • JAVA Professionals

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • € 4.500 - € 5.500 p/m
 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden zijn ze op dit moment op zoek naar een software developer. Hierbij is het van belang dat je niet alleen een echte codeklopper bent, omdat je naast het verhelpen van bugs-,en ontwikkelen van nieuwe functies ook contacten hebt met de klanten (zowel telefonisch, per mail en sporadisch ga je bij de klanten langs). Je zal werken met technieken als Java EE, Swing, Wild|Fly, JBoss,MySQL, MS SQL Server, Oracle en web-technieken. In een gangbare werkdag wordt er ten eerste gereageerd op wat er binnenkomt vanuit de klanten. Hierbij is de klantgerichtheid en een snelle responstijd erg belangrijk. Klanten kunnen fouten melden, of ze hebben connectivity problemen. Je zult af en toe de helpdesk-medewerker assisteren om de klanten dan zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Naast het verwerken van deze meldingen bouw je nieuwe functionaliteiten of breid je bestaande functionaliteiten uit. Na het uitbrengen van een nieuwe versie, gaan jullie om tafel zitten om te kijken wat de focus wordt van de nieuwe versie. Op basis daarvan wordt een planning gemaakt. Gemiddeld zijn er 2 a 3 nieuwe versies per jaar.

De organisatie wil op termijn de Swing-omgeving migreren naar JavaFX. Dit is een belangrijke taak, die jij als software developer, kan oppakken. De hele organisatie is verantwoordelijk voor de life-cycle van de software. Het ontwikkelen, testen, evalueren en communiceren is een gezamenlijke inspanning. Daarnaast heb je een grote mate van vrijheid én verantwoordelijkheid in de organisatie en is er veel mogelijk qua invulling van je functie.Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding,
 • Een wiskundige achtergrond is een pré;
 • Bij voorkeur 3 tot 4 jaar werkervaring;
 • Kennis en ervaring met Java EE, Swing, WildFly, JBoss en SQL;
 • Communicatief sterk, zowel Engels als Nederlands;
 • Makkelijk in het opbouwen van contacten met klanten en consultancy partners;
 • Je bent proactief, zelfwerkzaam, analytisch sterk en toont initiatief.


Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een premievrij pensioen;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
 • Een fijne familiecultuur, waar je zeker een onderdeel van wordt!


Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Vianen (Ut), ontwikkelt software op het gebied van cost management. Zij helpen bedrijven bij het beter begrijpen van hun kostenstromen. Hierbij zorgen zij dat er causale verbanden worden gelegd tussen de output en de benodigde kosteninput van de organisatie. Onze klant levert software aan verschillende bedrijven uit allerlei bedrijfstakken, in totaal zijn dit er tussen de 400 en 500! Dit wordt niet alleen in Nederland geleverd, want ze hebben klanten in meer dan 40 landen, 70% van de omzet wordt dan ook buiten Nederland verdiend. In Nederland leveren zij vooral aan verschillende ziekenhuizen, telecom, banken en verzekeringen. Dit zijn o.a. de KPN, Nederlandse Politie, UWV, Achmea en Univé. Het product wordt door de klanten om verschillende redenen gebruikt: life-cycle costing, berekenen van kosten per eenheid, capacity management, maken van gedetailleerde langetermijn voorspellingen en aanleveren van bewijs voor kostenallocaties aan toezichthouders. Dit laatste is voor de telecom bedrijven bijvoorbeeld erg belangrijk, zij moeten namelijk aan de regelgever aangeven wat alles kost (data, belminuten). Natuurlijk heeft de organisatie grote concurrenten, echter weet zij zich te onderscheiden door een pakket aan te bieden wat technisch zeker voorop loopt tegen een zeer concurrerende prijs. Desondanks is er bij dit pakket veel meer mogelijk dan bij pakketten van de concurrentie.De organisatie is klein en bestaat in totaal uit acht personen. Op dit moment werken ze met twee ontwikkelaars, één tester/helpdeskmedewerker, één office manager en zitten de vier andere medewerkers meer aan de saleskant. De leeftijden variëren tussen de 33 en de 57 jaar.Het leuke aan deze organisatie is dat zij een product ontwikkelen dat voortdurend aandacht vereist. Het wordt neergezet bij de klant waar onder andere de interne consultant verantwoordelijk voor is, maar toch ben je er continue mee bezig, denk aan het oplossen van bugs of toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast ontwikkelen zij een product dat veel verschillende aspecten kent, dit komt door de inbreng en wensen van de klanten. Laatste tijd richten zij zich bijvoorbeeld veel op de security en fiscale systemen.Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie. Zo organiseren zij geregeld een ‘Innovation Friday’. Deze dag staat volledig in het teken van het ontdekken en toepassen van nieuwe technieken. Niet alleen ‘innovation Friday, maar ook de gezamenlijke lunch en de vrije communicatie, ervoor zorgt dat er een zeer prettige familiesfeer hangt binnen de organisatie en iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het product.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in