+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venray.

Lead developer | outsystems Venray

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

StarApple

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.250 - € 5.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat bestaat uit 30 werknemers. De lijnen met directie zijn enorm kort en het zijn dan ook echt sociale en vriendelijke mensen. Deze sfeer straalt dan ook door naar de rest van de organisatie. Het is een heel nauw en hecht team van mensen die er ook al een tijd werken. Het is hier namelijk zo leuk dat men niet zo snel weg gaat. In de pauze wordt er lekker geflipperd tijdens een verzorgde lunch en er zijn ook regelmatig hackathons van 48 uur.

In 2015 is dit bedrijf officieel opgericht, maar het komt uit een grote organisatie die al meer dan 20 jaar actief is. Ze zitten dan ook nog in hetzelfde pand als de organisatie waar ze uit zijn voortgevloeid. De organisatie waarvoor jij aan de slag gaat staat voor innovatieve oplossingen, levert software- en hardware oplossingen, zorgt voor de integratie van vraagstukken, leveren maatwerk in de software en houdt zich bezig met toepassingen op het gebied van IoT. Met IoT, Outsystems en .NET applicaties bedienen ze verschillende klanten (groot en klein) in verschillende sectoren (zorg, transport, retail, etc.). Met circa 23 ontwikkelaars ontwikkelen ze o.a. applicaties die integreren met bestaande processen, verzorgen ze inzicht in data om processen efficiënter en slimmer te maken én ondersteunen ze in de zoektocht naar oplossingen op het gebied van Internet of Things.


Functie

Wil jij van A tot Z betrokken zijn in projecten en wil jij jezelf breed ontwikkelen? Voor een super gave organisatie in de omgeving van Wanroij ben ik op zoek naar een gedreven Lead developer.

Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw team aan en zorg jij dat het juiste resultaat wordt behaald. Uiteraard blijf jij als Lead developer ook mee programmeren samen met jouw team.


Eisen

· Aantoonbare HBO werk en denk niveau;
· Minimaal drie jaar ervaring als .NET programmeur en bij voorkeur al enige ervaring met het aansturen van een team of het begeleiden van developers;
· Kennis van ASP.NET, Xamarin en Azure is een pré;
· Jij bent ambitieus, communicatief sterk en bent in staan om een team aan te sturen en contact te onderhouden met klanten.


Aanbod

· Een van €4250 - €5500 bruto op basis van 40 uur;
· 8% vakantiegeld;
· 24 vakantiedagen;
· Communicatievergoeding €55,- netto per maand;
· Premievrij pensioen;
· Opleidingsbudget;
· Verzorgde lunch;
· Goede aanvullende verzekeringen;
· Bedrijfsfitnessregeling;
· Een tijdelijk contract met de intentie om hierna een vast contract aan te bieden;
· Thuiswerken in overleg;
· Werken voor een gaaf bedrijf met super gave projecten!

Ben jij klaar voor de volgende stap en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact met mij op middels onderstaande gegevens.
Telefoonnummer: 088-3218124. Emailadres:

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in