Webdeveloper .NET award winning - Velp (GE)

Velp (GE)

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt als .NET developer te werken in een multidisciplinair team van marketeers, designers en mede developers. De teams werken Agile en je dag begint dan ook standaard met een stand up meeting. Daarna ga je aan de slag om architecturen op te zetten, koppelingen te realiseren, stukje onderhoud of klantcontact, of tijd om wat technische problemen binnen een project uit te zoeken en op te lossen. Kortom, je dag is nooit hetzelfde en zit boordevol uitdagingen wat het werk leuk en afwisselend maakt.

Er is overigens ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en naast het halen van MCSD zijn er mogelijkheden om diverse congressen in binnen en buitenland te bezoeken.
 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO Informatica
- Je hebt ervaring met C#, ASP.NET, MVC
- Je hebt kennis van HTML5, JavaScript (Frameworks)

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, premievrij pensioen en veel opleidingsmogelijkheden.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze werkgever biedt je een fantastische werkplek en echt hele gave projecten om aan te werken. Het ontbreekt je hier aan niks om het beste uit jezelf te halen en om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Het bedrijf bestaat uit 40 collega's uit diverse disciplines waar je samen mee optrekt binnen projecten. De opdrachtgevers zijn divers, van scholen en ziekenhuizen tot retailers en logistieke bedrijven. Zeker het vermelden waard is dat enkele van de projecten award winning zijn op mondiaal niveau.

Work Hard play hard! Want naast het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Dat kan zijn tijdens een borrel, lunch, diner, een weekendje weg of op de lange latten!
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!