+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

DevOps Specialist bij ASML in Veldhoven Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
YoungCapital NEXT

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Senior
 • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

 • Traineeship
 • 2.400 p/m

Vacature in het kort

Als DevOps Specialist bij een toonaangevend hightechbedrijf werk je aan het oplossen van IT-problemen. Je bent de belangrijkste schakel voor gebruikers en zorgt dat alles weer soepel loopt. Je gebruikt je technische kennis om problemen snel aan te pakken. Je werkt in een team dat draait om innovatie en samenwerking met de nieuwste technologieën. Je krijgt de kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Plus, je ontvangt leuke extra's zoals een sportbudget en een speciale cadeaubon. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als DevOps Specialist bij ASML in Veldhoven ben jij een aanspreekpunt voor gebruikers en hun IT-problemen. Jij behandelt alle problemen die zich voordoen. Dit doe je door middel van het ticketsysteem, telefonisch contact, persoonlijk of via de mail. Je hebt een duidelijk beeld van de problemen die voor kunnen komen en weet door jouw technische expertise aan de juiste knoppen te kunnen draaien om de problemen te verhelpen. Je bent de motor van het bedrijf, dus je pakt je verantwoordelijkheden serieus op. Zo help je jouw collega's met al hun problemen. 

Over ASML

"ASML is een toonaangevend Nederlands hightechbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van geavanceerde lithografiesystemen voor de halfgeleiderindustrie. Als wereldleider op het gebied van lithografie levert ASML essentiële technologieën voor de productie van microchips. Als DevOps Specialist bij ASML krijg je de kans om te werken binnen een multidisciplinaire omgeving die draait om innovatie en vooruitgang. Je zult samenwerken met getalenteerde professionals en cutting-edge technologieën ondersteunen die de grenzen van wat mogelijk is verleggen. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een bedrijf dat de drijvende kracht is achter de technologische revolutie van onze tijd."


Wat wij bieden
 • Een minimaal bruto maandsalaris van €2400,- ;
 • Werkt, leert en doet ervaring op in de IT sector;
 • Je krijgt begeleiding van een senior IT-professional;
 • Leer jezelf volledig kennen tijdens het persoonlijk leiderschap traject;
 • Leuke extra's bijvoorbeeld: niet ziek cadeaubon & een sportbudget
Wat wij vragen:
 • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met de IT door middel van een studie;
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsVeldhoven, Tilburg, Eindhoven, BredaWerkuren per week40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Tijdelijke fulltime baan, TraineeshipsSalarisindicatie €2.400 Per maand Verantwoordelijk voorJe wordt opgeleid tot DevOps Specialist bij ASML in VeldhovenGepubliceerd op30-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen?Als DevOps Specialist bij ASML in Veldhoven ben jij een aanspreekpunt voor gebruikers en hun IT-problemen. Jij behandelt alle problemen die zich voordoen. Dit doe je door middel van het ticketsysteem, telefonisch contact, persoonlijk of via de mail. Je hebt een duidelijk beeld van de problemen die voor kunnen komen en weet door jouw technische expertise aan de juiste knoppen te kunnen draaien om de problemen te verhelpen. Je bent de motor van het bedrijf, dus je pakt je verantwoordelijkheden serieus op. Zo help je jouw collega's met al hun problemen. Over ASML"ASML is een toonaangevend Nederlands hightechbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van geavanceerde lithografiesystemen voor de halfgeleiderindustrie. Als wereldleider op het gebied van lithografie levert ASML essentiële technologieën voor de productie van microchips. Als DevOps Specialist bij ASML krijg je de kans om te werken binnen een multidisciplinaire omgeving die draait om innovatie en vooruitgang. Je zult samenwerken met getalenteerde professionals en cutting-edge technologieën ondersteunen die de grenzen van wat mogelijk is verleggen. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een bedrijf dat de drijvende kracht is achter de technologische revolutie van onze tijd."Wat wij biedenEen minimaal bruto maandsalaris van €2400,- ;Werkt, leert en doet ervaring op in de IT sector;Je krijgt begeleiding van een senior IT-professional;Leer jezelf volledig kennen tijdens het persoonlijk leiderschap traject;Leuke extra's bijvoorbeeld: niet ziek cadeaubon & een sportbudgetWat wij vragen:Minimaal mbo4 werk- en denkniveau; Affiniteit met de IT door middel van een studie;Je bent fulltime beschikbaar. Je bent in bezit van een rijbewijs;SolliciterenBen jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!Extra informatieStatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsVeldhoven, Tilburg, Eindhoven, BredaWerkuren per week40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Tijdelijke fulltime baan, TraineeshipsSalarisindicatie €2.400 Per maand Verantwoordelijk voorJe wordt opgeleid tot DevOps Specialist bij ASML in VeldhovenGepubliceerd op30-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in