+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Valkenswaard.
1 dag geleden geplaatst | 65x bekeken

TECHNISCH SPECIALIST DOMOTICA (SCIENCE PARK EINDHOVEN) Valkenswaard No Nonsense Consultancy

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

No Nonsense Consultancy

No Nonsense Consultancy
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie

Vacaturedetails

  • € 35.000 - € 60.000 p/j
  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Elbo Technology BV is een technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol, uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals grote en vaak prestigieuze appartementencomplexen. Prachtige domotica. Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen, ziekenhuizen. Om het programma compleet te maken, voert Elbo ook nog exclusief een lijn high end noodverlichtingsproducten.

Je wordt technisch, maar soms ook commercieel betrokken bij grote en kleine projecten. Dat kan de configuratie bij nieuwbouw zijn, maar ook onderhoud, aanpassing en upgrading. Het geven van een workshop, training dan wel een productpresentatie, schrikt je niet af, maar vind je juist leuk en boeiend. Je leert de markt daardoor ook beter kennen.

Ondersteuning van klanten bij de uitvoering van projecten, zowel van binnenuit als op locatie in Nederland (20 tot soms 50% 'buiten'). Application engineering, serviceverlening, projectleiding, instructie van externe technici en troubleshooting. Zoek je het breed? Dan kunnen we het in dit geval niet leuker maken 😊.

De focus ligt overduidelijk niet op "producten", maar op "oplossingen". Oftewel: minder praten en meer luisteren. En vervolgens vooral ook DOEN. Het ontzorgen van de klant is bij Elbo 'on top of mind'.

Veel “toegevoegde waarde”. Business to business. Maar Elbo doet méér: opdrachten voor defensie, het faciliteren van (nood-)communicatie in verkeerstunnels en andere, vaak grote projecten in de utiliteit. Ook woningcorporaties, verspreid door het land, besteden steeds meer uit op het brede gebied van “technical security” en het borgen van wooncomfort voor de bewoners. Je zorgt er op die manier voor dat mensen vaak langer thuis, in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Mooi werk, met maatschappelijke relevantie. En Elbo loopt voorop; ze zijn daar niet te klein en groot genoeg.

Functie-eisen

Groei, groei, groei. Voor jou en bij Elbo zelf. Nieuwe productlijnen die nóg meer kunnen. Denk aan connectiviteit, rapportage en management. Dat vergt specialistische kennis, binnen afwisselende en vaak bijzondere omgevingen.

Hier komen (dus) veel competenties samen. Maar de basis is je technische kennis op HBO-niveau. Denk aan elektrotechniek, elektronica, ict, technische natuurkunde. In zijn algemeenheid zegt werkervaring ons minder dan talent, attitude, servicebereidheid en vriendelijkheid. Alle ruimte om je eigen grenzen te ontdekken. Voor een spannende carrière. Omdat je nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt.

Jouw woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 40 km rond Eindhoven.

Aanbod

In deze organisatie zijn veel begeleiding, kennis en geduld aanwezig. Beide benen op de grond. Efficiëntie, overleg, structuur. Zodat ook jij je op je gemak voelt, en iedere dag weer een beetje beter kunt worden.

Tot besluit: No Nonsense Consultancy is al zo'n dertig jaar (!) de vaste hrm-partner van Elbo. Je komt rechtstreeks in dienst bij Elbo. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op onze site.)

Uren

40 uur
Elbo Technology is een flexibel meedenkende werkgever

Salaris

€ 35.000 - € 60.000 p/j
De salarisrange is zoals je ziet breed. Dat heeft te maken met je opleidings- en carrièreniveau. En wat neem je zelf mee aan relevante ervaring?
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in