+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Traineeship Functioneel Beheerder Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior

Aanbod

 • Traineeship
 • Reiskostenvergoeding
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Werk als Functioneel Beheerder en groei snel uit tot een professional. In deze rol ben je belangrijk voor het goed werken van IT-systemen in een bedrijf. Je leert hoe je de behoeften van een organisatie begrijpt en vertaalt naar IT-oplossingen. Je zorgt dat de systemen goed werken en passen bij wat het bedrijf nodig heeft. Dit is een kans om in de wereld van IT te starten, met training en praktijkervaring om je vaardigheden te ontwikkelen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Werk als Functioneel Beheerder, terwijl je cursussen en trainingen volgt die je versneld 100% professional maken.


De functie

Als aspirant Functioneel Beheerder ben je de spil in het vlekkeloos functioneren van complexe IT-systemen binnen een organisatie. Ons traineeship Functioneel Beheerder biedt je de kans om deze cruciale rol te vervullen. In deze technisch georiënteerde functie ben je verantwoordelijk voor het begrijpen van de operationele behoeften van de organisatie en het optimaliseren van IT-oplossingen om aan die behoeften te voldoen. Je speelt een centrale rol bij het configureren en beheren van IT-systemen, zodat ze nauwkeurig en efficiënt werken en naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen. Ons programma is ontworpen om je technische vaardigheden te ontwikkelen en biedt praktische ervaring in het beheer en de aanpassing van IT-systemen. Als je op zoek bent naar een professionele en technisch uitdagende rol in de wereld van IT, waarbij je de technologie afstemt op de bedrijfsbehoeften, dan is ons traineeship de ideale start van je carrière.Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor dit programma moet je minstens een hbo- of wo-studie hebben afgerond richting de IT.Aanbod

Het betreft een programma waarbij je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt bij onze opdrachtgevers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Vast dienstverband
 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd
 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Studiebudget


Bedrijfsomschrijving


YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op het matchen van professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel met zowel vaste als tijdelijke functies. Sinds 1987 zijn we actief in de arbeidsbemiddeling en hebben we een sterke aanwezigheid in Nederland, met tien kantoren verspreid over het land. We hebben ook vestigingen in de Verenigde Staten en België, waardoor we internationaal opereren.Bij YER staat de tevredenheid van zowel onze kandidaten als opdrachtgevers centraal. We luisteren naar hun wensen en ambities om de perfecte match te creëren. Onze consultants zijn experts in verschillende functiegebieden en sectoren, en ze bieden persoonlijke begeleiding. Ze fungeren als carrièrecoaches voor kandidaten, ongeacht of ze aan het begin van hun loopbaan staan of al ervaren professionals zijn. Voor onze opdrachtgevers zijn onze consultants professionele partners en adviseurs voor al hun wervingsbehoeften.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in