+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Traineeship Software Engineer/Developer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior

Aanbod

 • Traineeship
 • Reiskostenvergoeding
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Werk als IT-specialist en word snel een professionele software engineer door ons traineeship. In dit programma krijg je een stevige basis in software engineering en de kans om in de praktijk te leren. Je zult werken in een ondersteunende en innovatieve omgeving. Dit is de perfecte kans om je passie voor technologie om te zetten in echte projecten en te groeien in je carrière. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Werk als IT-specialist, terwijl je cursussen en trainingen volgt die je versneld 100% professional maken.


De functie

Ben je gepassioneerd door technologie en op zoek naar een kans om je carrière in software engineering een vliegende start te geven? Dan zou ons traineeship weleens de perfecte volgende stap voor jou kunnen zijn. In ons programma bieden we een solide basis in software engineering en de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen in een ondersteunende en innovatieve omgeving. Als je klaar bent om je kennis om te zetten in echte projecten en te groeien als een software engineer, dan is ons traineeship de weg vooruit.Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor dit programma moet je minstens een hbo- of wo-studie hebben afgerond richting de IT.Aanbod

Het betreft een programma waarbij je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt bij onze opdrachtgevers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Vast dienstverband
 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd
 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Studiebudget


Bedrijfsomschrijving


YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op het matchen van professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel met zowel vaste als tijdelijke functies. Sinds 1987 zijn we actief in de arbeidsbemiddeling en hebben we een sterke aanwezigheid in Nederland, met tien kantoren verspreid over het land. We hebben ook vestigingen in de Verenigde Staten en België, waardoor we internationaal opereren.Bij YER staat de tevredenheid van zowel onze kandidaten als opdrachtgevers centraal. We luisteren naar hun wensen en ambities om de perfecte match te creëren. Onze consultants zijn experts in verschillende functiegebieden en sectoren, en ze bieden persoonlijke begeleiding. Ze fungeren als carrièrecoaches voor kandidaten, ongeacht of ze aan het begin van hun loopbaan staan of al ervaren professionals zijn. Voor onze opdrachtgevers zijn onze consultants professionele partners en adviseurs voor al hun wervingsbehoeften.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in