+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Support Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Brunel Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Brunel Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Als Senior Servicedeskmedewerker ben jij de held die gebruikers helpt met IT-problemen. Je zorgt voor een handig serviceportaal en houdt de kennisbank up-to-date. Je lost problemen snel op en denkt altijd aan manieren om nog beter te worden. Je werkt soms vanuit huis, maar meestal in een team op kantoor. Daar is het gezellig en werken we veel samen. Je kunt veel leren en jezelf ontwikkelen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van Senior Servicedeskmedewerker fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde meldingen. Jouw rol is van cruciaal belang bij het begeleiden van gebruikers in het effectieve gebruik van IT-middelen. Je draagt verantwoordelijkheid voor het onderhouden van een gebruiksvriendelijk serviceportaal, evenals het beheren van een nauwkeurige en uitgebreide kennisbank.

Daarnaast ben je proactief betrokken bij het registreren van alle meldingen in ons geavanceerde systeem. Je bent bedreven in het zelfstandig oplossen van binnenkomende meldingen en handelt deze op een efficiënte wijze af. Samen met jouw collega's reflecteer je regelmatig op mogelijke verbeteringen en denk je buiten de geijkte kaders van het team. In lijn met onze visie op groei, bieden we ruimschoots mogelijkheden en stimuleren we je actief om je professioneel te blijven ontwikkelen.

Deze uitdagende positie is gevestigd op ons kantoor in Utrecht, vanwaar je samen met het team extern opereert voor een opdrachtgever. Als Senior Servicedeskmedewerker ben je een onmisbare schakel in een zelf-organiserend team, waar voortdurende verbetering van dienstverlening voorop staat. Met enthousiasme duik je in IT-problemen en breng je jouw ervaring in bij het analyseren van meldingen, waarbij samenwerking met de 2e of 3e lijn geen onbekend terrein is. Jouw communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn van topniveau en je hebt een oplossingsgerichte en stressbestendige houding. Het streven naar voortdurende ontwikkeling zit in jouw professionele DNA.

Leuk om te weten: Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, maar wij creëren minimaal drie keer per week een gezellige kantoorsfeer waarin we samenwerken en groeien!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in