+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

IT Security expert | €4000 - €5000 bruto per maand Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

IT Infra Talents

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
IT Infra Talents

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.000 - € 5.000 p/m (bruto)
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Bij IT Infra Talents draait alles om groei en ontwikkeling in de wereld van security. We bieden een unieke kans waar jouw ondernemersgeest en de zekerheid van een vast inkomen samenkomen. Je krijgt de vrijheid om je werk zelf in te richten, terwijl je toch elke maand een vast bedrag op je rekening ziet. Daarnaast zorgen wij voor een stimulerende werkomgeving waar je met collega's kunt sparren en bieden we leuke uitjes voor de nodige ontspanning. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga jij doen?

Ben jij een security expert en wil je jezelf blijven ontwikkelen? IT Infra Talents is doorlopend op zoek naar ambitieuze en leergierige experts met passie voor security.

Waar kom je te werken?

Kiezen voor IT Infra Talents betekent kiezen voor ondernemerschap en zekerheid van vast inkomen gecombineerd is onze midlance-construcite. Daarmee krijg je het beste van twee werelden: je hebt de vrijheid, autonomie en flexibiliteit van het ondernemerschap in combinatie met de zekerheden van loondienst. Je kunt je richten op jouw opdracht en je persoonlijk ontwikkeling en wordt daarin volledig door ons gefaciliteerd. Je beloont jezelf doordat je een veel hogere salaris hebt  dan markconform. Je ontvangt minimaal 70% van de omzet die je realiseert, keurig elke maand als een vast salaris op je rekening. Als je beschikbaar of ziek bent, ontvang je een basissalaris (geen lening).

Wat wij vragen?
 • Bovenal zijn we op zoek naar experts die zich willen blijven ontwikkelen binnen het security vakgebied. Dit zijn security experts uit verschillende disciplines met uiteenlopende profielen. We vinden het fijn als je aan de volgende wensen voldoet: 

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma (eis).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je woont binnen of op reisafstand van de Randstad. Voor de balans tussen werk en privé vinden we een acceptabele reistijd naar onze opdrachtgever belangrijk. 
 • Je hebt enkele jaren ervaring als security officer, security architect, security specialist of een andere rol waarin je ervaring met ontwikkeling, implementatie en/of bewaking van security maatregelen hebt opgedaan. 
 • Als persoon ben je proactief, communicatief vaardig en oplossingsgericht. Als expert ben je betrouwbaar, resultaatgericht en lever je kwaliteit af. Je streeft ernaar om een 'trusted advisor' van onze opdrachtgever(s) te worden. 
 • Je bent in staat om security maatregelen aan te laten sluiten op het profiel en de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgever. Je hebt hierbij affiniteit met één of meer van de volgende onderwerpen: Cloud Security, Network Security, Application Security, Identity & Access Management, SOC/SIEM, Vulnerability Management. 
 • Je bent in het bezit van relevante security certificeringen of hebt de ambitie deze te behalen. 
 • Je bent vertrouwd met de bekende internationale en nationale security normenkaders (ISO27001, NIST, CIS Controls, NEN7510, BIO). 
 • Je hebt een groeiend netwerk in het security werkveld.
Wat wij bieden?

Natuurlijk hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daar maken we het verschil niet mee. Wat wij nog veel belangrijker vinden is dat we je een stimulerende omgeving bieden waar jij kunt sparren met jouw collega’s. Natuurlijk is ontspanning ook belangrijk, daarom hebben wij regelmatig gezellige en bijzopndere uitjes. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt!Bedrijfsomschrijving

House Of Talents is het (t)huis voor high end expertise- en talentontwikkeling: ons streven is om talent te verbinden met groeimogelijkheden en om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden door middel van hooggekwalificeerde experts die excelleren in hun vakgebied. House Of Talents levert interim-oplossingen met meer dan 1000 interim-experts bij de top 500 opdrachtgevers van Nederland vanuit 12 domeinen (Data Talents, Dev Talents, Digital Talents, Engi Talents, IT Infra Talents, IT Test Talents, Integration & Application Talents, HR Talents, L&D Talents, Project & Change Talents, Public Talents, en recentelijk overgenomen: EMC Performance en Pragmatics). Onze experts zijn actief in diverse (niche)markten op zowel zelfstandige basis als in samenwerking, en versterken elkaar op het gebied van kwaliteit en vakmanschap.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in