+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
11 dagen geleden geplaatst | 54x bekeken

Functioneel beheerder HR-applicaties Utrecht HumanTotalCare Human Resources

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

HumanTotalCare Human Resources

HumanTotalCare Human Resources
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.858 - € 4.286 p/m
 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior
 • Pensioenregeling
 • Winstdeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een

Functioneel Beheerder HR-applicaties

Een enorme boost: die geef jij aan onze digitalisering en automatisering. Als functioneel beheerder HR-applicaties bij HumanTotalCare zorg je namelijk voor een optimaal werkend personeelsinformatiesysteem en snellere, makkelijkere en efficiëntere HR- en salarisprocessen. Extra uitdagend aan deze job? Je functie is nieuw en je bepaalt zelf voor een groot deel de invulling ervan.

Hoe ga je #meerbetekenen als functioneel beheerder bij HumanTotalCare
Je zorgt voor het optimale beheer van de applicaties HR Office, Appical én Fitterup. Daarnaast bouw je verder op de fundering die wij de afgelopen maanden onder ons personeelsinformatiesysteem ADP Workforce gelegd hebben. Hierop ligt jouw focus. Allereerst kijk je met een kritisch oog naar de processen die wij al hebben ingericht. Zijn deze optimaal of kan het nog beter? Daarnaast vertaal je gebruikerswensen naar ADP Workforce. Je haalt deze wensen op bij collega’s, managers en HR- en salarisprofessionals en zet ze om naar workflows in ADP Workforce. Denk aan een workflow die de administratieve onboarding van een nieuwe collega van a tot z regelt, of de aanvraag en registratie van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Ook kan het gaan om het realiseren van een datakoppeling met pensioenverzekeraars, het opstellen van een methodiek voor pro-rataberekeningen, of het aanbrengen van signaleringen.

Daarnaast wijs je de gebruikers op de vele mogelijkheden en kansen die ADP Workforce ons biedt en adviseer je over optimalisatie in de processen. Zo zorg je dat wij het maximale uit dit systeem halen. Wil een gebruiker iets dat niet kan? Dan leg jij helder uit waarom dit niet lukt en denk je na over een alternatieve oplossing. Daarnaast borg je de kwaliteit en actualiteit van ons personeelsinformatiesysteem. Zo zorg je dat iedereen de juiste autorisaties heeft, en voer je tijdig gewijzigde arbeidsvoorwaarden of verlofregelingen in het systeem door. Nieuwe releases test je om problemen te voorkomen. Ook anticipeer je op de effecten van komende wet- en regelgeving op het gebied van HR en salarisadministratie.

Bovendien stel je heldere gebruikers- en procesdocumentatie voor onze HR-applicaties op waarmee al je collega’s goed uit de voeten kunnen, en pak je ad-hocvragen op. Denk aan een autorisatie die toegekend moet worden aan een nieuwe collega, of een storing in een van de applicaties die direct moet worden opgelost. De rode draad in je brede takenpakket? Alles wat je doet, is gericht op de optimale inrichting en werking van ADP Workforce en onze andere HR-applicaties, soepele en logische HR- en salarisprocessen en tevreden gebruikers.

Met wie ga je #meerbetekenen
Je vormt samen met tien collega’s de afdeling HR-support. Samen brengen we alle arbeidsvoorwaarden en -regelingen tot uitvoer. Zo regelen we de administratie rondom in-, door- en uitstroom, verlof, verzuim en opleidingstrajecten. Binnen ons team zijn we betrokken bij elkaar en elkaars werkzaamheden. We werken hard en maken daarnaast tijd voor ontspanning. Als nieuwe collega kun je rekenen op een warm welkom en krijg je volop begeleiding tijdens je inwerkperiode. Iedere dinsdag zien we elkaar op kantoor in Utrecht. De andere dagen werk je, in overleg, op kantoor of vanuit huis. Naast je directe team schakel je ook met de collega’s van HR-development, HR-recruitment, IT, Finance / Salarisadministratie en Wagenparkbeheer.

Wat is het leukste aan deze baan
 • je rol is nieuw en dus heb je alle ruimte te pionieren en zelf invulling te geven aan je werkzaamheden.
 • je legt een stevige basis onder onze automatisering en digitalisering; zo maak je dus echt impact op onze organisatie.
 • je krijgt volop de ruimte om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Is er ook iets minder leuk
In alle eerlijkheid: het gaat je niet lukken om iedereen tevreden te houden. Soms moet je de boodschap brengen dat iets niet lukt of langer gaat duren dan gewenst. Ook kan het af en toe erg druk zijn. Daarbij is het credo wel: kwaliteit en zorgvuldigheid boven snelheid. Je opgejaagd voelen door iets of iemand? Dat is hier niet aan de orde!

Functie-eisen

Een mooi mix van technisch inzicht en communicatieve vaardigheden: die breng jij mee. Complexe vraagstukken breng je snel terug tot de kern en je legt je bevindingen helder uit, ook aan iemand met weinig tot geen ICT-kennis. In je innovatieve oplossingen houd je steeds rekening met de wensen en behoeften van de gebruikers. Je werkt graag en goed zelfstandig en bent tegelijkertijd op je plek in een hecht team. Verder neem je mee:
 • hbo niveau in de richting van ICT.
 • ervaring met ADP Workforce.
 • ervaring met proces- en projectmatig werken.
Voldoe je nog niet aan alle eisen, maar heb je wel de potentie en ambitie je te ontwikkelen tot een volwaardig functioneel beheerder HR-applicaties? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van learning-on-the-job en bieden je graag aanvullende trainingen en opleidingen aan.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug
Hoe bijzonder is het om samen met 1.500 collega’s van HumanTotalCare dezelfde missie te delen? Wij werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. En dat merk je ook intern: je komt terecht in een positieve en vernieuwende organisatie waar de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. Verder krijg je:
 • Een goed salaris volgens onze cao, tussen de €2.858,- en €4.286,- op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • In eerste instantie een jaarcontract, met de bedoeling dit om te zetten in een vast contract.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken: je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt.
 • 25 vakantiedagen plus de mogelijkheid om 13 vrije dagen per jaar bij te kopen.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,15,- netto per dag en een compleet ingerichte thuiswerkplek om je werk zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Een jaarlijks variabele winstuitkering.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden. Zo blijf je up-to-date via ons uitgebreide aanbod aan opleidingen, (online) trainingen, workshops en geaccrediteerde nascholing via onze eigen my-academy. Daarnaast neem je deel aan het overleg van Workforce-gebruikersgroepen, welke door ADP wordt georganiseerd.
 • Een warme introductie. Onder andere dankzij de introductiedagen, het uitgebreide inwerkprogramma en de onboarding-app vind je snel je weg.
 • Aandacht voor jouw eigen preventie en vitaliteit met ons my-way ontwikkel- en vitaliteitsprogramma. Je krijgt een persoonlijk vitaliteitsbudget, kunt meedoen aan challenges en ontvangt beloningen voor gezond gedrag. We zijn er trots op dat al onze 1.500 collega’s hiervan gebruikmaken!
 • Ondersteuning op het gebied van IT, research en development en datascience. We onderstrepen de combinatie van mensgericht en datagedreven werken.
 • Gezellige activiteiten – natuurlijk geheel vrijblijvend – omdat ontspanning voor ons net zo belangrijk is als werken.
Je sollicitatie
Wil je #meerbetekenen voor werkend Nederland? Solliciteer via de sollicitatiebutton.
Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Annemarie Salis, teamlead HR-support, via 06 – 51 27 61 92.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in