+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
8 dagen geleden geplaatst | 12x bekeken

Senior Mendix Developer | doorgroeimogelijkheden! Utrecht CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 358 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 5.500 p/m
  • 38 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Auto v/d zaak
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Als ervaren Mendix Ontwikkelaar zet jij je passie voor technologische transformatie in om dynamische en intuïtieve zakelijke applicaties te creëren op een efficiënte en gepersonaliseerde manier.

In samenwerking met je team ben je in staat om de essentiële gebruikersbehoeften te identificeren, waarna je vernieuwende applicaties ontwerpt, ontwikkelt, evalueert en implementeert via het hoogstaande Mendix Low-code platform. Je bekleedt een cruciale rol als brug tussen de bedrijfswereld en IT, waarbij je significante waarde voor onze klanten genereert.

Je betrokkenheid bij het succesvol realiseren van een digitale transformatie draagt bij aan het verbeteren van de veerkracht van de organisaties die we bedienen en tegelijkertijd aan de tevredenheid en het plezier van onze klanten. Met uitgebreide ervaring in Mendix projecten en eventueel een sturende rol in deze initiatieven, ben jij een drijvende kracht in ons streven naar technologische vooruitgang.

Word jij gedreven door innovatie en ben je klaar om je stempel te drukken op de toekomst van digitale bedrijfsoplossingen? Ontdek dan de mogelijkheden die deze functie te bieden heeft.

In de functie van Senior Mendix Developer zullen je verantwoordelijkheden zich hoofdzakelijk richten op het modelleren en bouwen van applicaties, wat ongeveer 75% van je tijd in beslag zal nemen. Het uitvoeren van Agile meetings maakt zo'n 10% van je takenpakket uit, terwijl het testen van applicaties, deelnemen aan zakelijke besprekingen, en je eigen professionele groei elk ongeveer 5% van je tijd zullen innemen.

Je sterke analytische vaardigheden en indrukwekkend probleemoplossend vermogen worden vaak geroemd, en je bent in staat om complexe kwesties te doorgronden. Je passie ligt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en technische problemen.

Daarnaast haal je voldoening uit het leiden van workshops bij klanten, zoals Creatieve probleemoplossing sessies, en heb je een voorliefde voor het verkennen van nieuwe technologieën. Je speelt ook een mentorrol in onze projecten, waarbij je onze junior consultants begeleidt en helpt bij het ontwerpen van impactvolle oplossingen.

Deze functie biedt aanzienlijke doorgroeimogelijkheden. Na het opdoen van ruime ervaring als Senior Mendix Developer, zou je de leiding kunnen nemen over projecten en je collega's kunnen begeleiden als Lead Mendix Developer.

Je zou ook kunnen uitkijken naar de rol van Solution Architect, waar je uitgedaagd wordt om meer verantwoordelijkheid op je te nemen. In deze positie zou je als een onafhankelijke consultant optreden en een leidinggevende rol vervullen.

Uiteindelijk zou je ook kunnen uitgroeien tot een Lead Software Architect. In deze functie zou je de kans krijgen om zelfstandig projecten en programma's te leiden en teams te begeleiden.

Ben je een ervaren ontwikkelaar die houdt van uitdagingen en klaar is om de volgende stap in je carrière te zetten? Dan is dit de kans om je talenten te benutten en je passie voor technologie naar een hoger niveau te tillen.


Gevraagd profiel:

Als ideale kandidaat voor de functie van Senior Mendix Developer, zou je de volgende kenmerken en vaardigheden moeten bezitten:

- Een succesvol afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau, idealiter in een IT-gerelateerd veld;
- Aanzienlijke ervaring met Mendix, idealiter tussen de drie en vijf jaar, met certificering op Advanced of Expert niveau;
- Diepgaande kennis van en ervaring met technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript;
- Bewezen ervaring met de ontwikkeling van mobiele applicaties en de integratie van processen en data;
- Een niet aflatende motivatie om jezelf en anderen voortdurend te ontwikkelen en om je kennis te delen;
- Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels, die je in staat stellen om effectief samen te werken met teamleden en klanten.

We zijn op zoek naar iemand die zijn of haar expertise en enthousiasme kan inzetten om ons team naar nieuwe hoogten te leiden.


Arbeidsvoorwaarden:

Als Senior Mendix Developer binnen onze organisatie kun je rekenen op de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

- Een marktconform salaris van € 5500+ o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van kennis en ervaring);
- Een volledig uitgeruste set van werktuigen, inclusief een leaseauto (of een vergoeding voor mobiliteit), een telefoon en een laptop;
- De kans om een actieve rol te spelen in de groei en ontwikkeling van een dynamische organisatie;
- Toegang tot diverse trainingsfaciliteiten en de mogelijkheid om je carrièrepad verder te ontwikkelen, ondersteund door onze ervaren Mendix professionals;
- Deel uitmaken van een hechte en betrokken organisatie, die waarde hecht aan het balanceren van werk en plezier. Dit uit zich in de vorm van leuke activiteiten en evenementen, zoals ons jaarlijkse zomer BBQ-feest, skireizen en een kerstdiner.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:

Jochem Zoetbrood op telefoonnummer: +31 (0)88 88 33 023 of mobiel: +31 (0)6 28 49 15 99. Solliciteren kan ook door te mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Is dit niet de functie waar je naar op zoek bent, maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel niet en neem dan ook contact met me op.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in