+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 12x bekeken

Scrum Master - Banking Utrecht CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Scrum Master - Banking

Functiebeschrijving
Ben jij de ondernemende, ervaren Scrum Master die innovatieve ontwikkelingen van teams ondersteunt en aan cross-functionele ontwerpen werkt?

Als Scrum Master 2.0 ben je iemand met een goed verhaal. Jij bent zo Agile dat je ook thuis een kanban bord hebt hangen en samen met je partner, kind of hond wekelijks een review, retro en planning doet. Jij gelooft in Agile in voor- en tegenspoed en je kan als geen ander mensen met je meekrijgen en enthousiast maken. Je kan mensen goed aanvoelen en past je gedrag daarop aan.

We zoeken een Scrum Master die ervaring heeft met technische IT-teams en DevOps. Je bent goed in verandermanagement. Je begeleidt en coacht de teamleden op Agile werken en denken en je haalt het beste uit mensen en teams.

Wat ga je doen?
Jij, de Scrummaster 2.0, bent nuchter en staat met beide benen op de grond. Je bent niet bang om eventuele pijnpunten te benoemen en gaat hier op een effectieve manier mee om. Zo kom jij met jouw team tot praktische oplossingen.

Je bent pragmatisch ingesteld en zoekt naar kansen die je team verder helpt in de context waarin het beweegt. Je staart je hiermee niet blind op methodieken maar handelt volgens de oplossing die het beste past op dat moment. Uiteraard is je hulp en advies te plotten op een bovenliggend plan om de teams en omgeving verder te brengen in de Agile ontwikkeling die zij doormaken.

Je bent mensgericht. Je hebt oog voor de belevingswereld van het team en adresseert dit binnen en buiten de context van het Scrum framework. Je luistert en spiegelt. Je weet wanneer je moet uitleggen, verklaren en context moet geven. Je weet hoe je om moet gaan met mogelijke weerstand en beperkingen vanuit de persoonlijke belevingswereld van de DevOps Engineers, Product Owners en IT Leads.

Een Scrummaster 2.0 werkt bij ons met twee tot drie teams. In bijna alle teams wordt Nederlands en Engels gesproken.

Daarnaast is het belangrijk dat je je in onderstaande punten herkent:

• Je kan situationeel Scrum masteren; observeren en effectief interveniëren zijn hierin key.
• Je implementeert Scrum en de Lean-Agile mindset op een pragmatische manier in je teams.
• Je faciliteert tijdens de Scrum events op een manier zo dat je teams
    enthousiast raken en kunnen groeien.
• Je beïnvloedt en verandert de organisatie rondom je teams of een doelgerichte manier.
• Je bent niet alleen coach en mentor van je teams, maar ook van de individuen in je teams.
• Je prikt door, vindt het probleem achter het probleem en je bent scherpzinnig.
• Je hebt een aantal jaren Scrum Master ervaring met teams die een transitie hebben doorgemaakt van
    waterval naar Agile/DevOps en nu op weg zijn naar het volgende niveau: high performance.
• Je hebt ervaring met het ondersteunen van ‘enablement’ teams. Dus teams
    die andere teams
ondersteunen bij het creëren van business-waarde.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van hun eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Waar kom je terecht
Als Scrum Master kom je te werken voor de unit Banking binnen de sector Financial Services. Binnen Financial Services erkennen leiders van banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen dat de implementatie van wet- en regelgeving, parallel aan de digitale transformatie, invloed heeft op de hele organisatie en alle bedrijfsdomeinen.

De bancaire markt verandert in snel tempo. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal banken toebehoorde is het speelveld nu veel meer open. Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Daarom is de bancaire sector ‘the place to be’ voor elke ambitieuze en betrokken ICT’er die wil werken met de nieuwste technieken. CGI bedient de top van het Nederlandse bankwezen. Samen met meer dan 16.000 ervaren professionals wereldwijd bieden wij de banken en financiële dienstverleners een breed portfolio aan services en oplossingen: van consultancy en systeemintegratie tot applicatiemanagement en IT- en business process outsourcing.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Gertjan Olden, Director Consulting Services via +31(0)642243637 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Lisa van der Kooij via +31657613848 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in