+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
3 dagen geleden geplaatst | 19x bekeken

Contractbeheerder Utrecht Nederlandse Zorgautoriteit

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Nederlandse Zorgautoriteit

> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 3 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Max. € 4.374 p/m
 • 32 - 36 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Met jouw analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden draag je als contractbeheerder bij de NZa bij aan een optimaal inkoopproces.

Optimalisatie en verbeteringen

Als contractbeheerder bij de NZa lever je een bijdrage aan het verbeteren van procedures en richtlijnen voor inkoop, aanbesteding en contractmanagement. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere het coördineren van periodieke contract- en leveranciersevaluaties, het opsporen van knelpunten en mogelijkheden tot verbetering en het vervolgens realiseren van deze verbeteringen in samenwerking met de contracten leveranciersmanager. Met jouw expertise help jij de NZa om onze inkoopprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Als de expert op het gebied van contract- en leveranciersevaluaties heb je een cruciale rol in het opstellen en bijhouden van SLA's en product-/dienstcatalogi. Je bent als het ware de dirigent die de benodigde informatie verzamelt en de touwtjes in handen heeft bij het signaleren van aflopende contracten en het overleggen met de leidinggevende en/of contractverantwoordelijke over verlenging of vervanging van het contract. Jij bent degene die alle administratieve taken uitvoert, planningen maakt voor inkooptrajecten en aanbestedingen en relevantie documentatie opstelt. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd en beheert de contractgegevens en genereert managementrapportages. Kortom, jij bent onmisbaar voor een soepele en succesvol contractbeheer.

Het belang van de burger als hoogste prioriteit
Daar staan wij als NZa voor. We vinden het belangrijk dat alle inwoners van Nederland erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is mochten zij dit nodig hebben. Vanuit dat perspectief maken wij regels en houden we toezicht op de zorg. We geven er niet voor niks jaarlijks 100 miljard euro aan uit. Werken bij de NZa betekent afwisselend en soms spannend werk waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare zorg. En dat samen met aanbieders, verzekeraars, patiënten en de politiek.

Directie IT en Facilitair
De NZa gebruikt data-analyses om problemen in de zorg inzichtelijk te maken, de effecten van beleid te meten, trends te voorspellen, de uitvoering van bijvoorbeeld zorgdeclaraties te ondersteunen en keuzes te verantwoorden. Dat tekent de relevantie van werken bij de directie IT en Facilitair (I&F). Kern van de informatievoorziening van de NZa is de zorgdata en analyseomgeving. Deze omgeving wordt in de komende tijd vernieuwd op basis van de nieuwste (cloud-)concepten. Daarnaast bestaat het ITlandschap uit op Mendix gebaseerde portaalfuncties, een klein portfolio van maatwerkapplicaties en standaardapplicaties waar het gaat om onder meer de kantooromgeving, zaakgericht werken, relatiemanagement en documentmanagement. De operationele IT-dienstverlening wordt in belangrijke mate uitgevoerd door IT-partners van de NZa. De directie I&F voert regie over deze beheer-, ontwikkel- en onderhoudsdiensten.

De directie I&F bestaat uit een MT-staf en de units Informatiemanagement, Regie (procesmanagement/regie op de uitbestede diensten), IT-Ontwikkeling en Onderhoud en het IT-Beleid. De managers van deze units vormen samen met de directeur het managementteam. Bij de directie I&F werken ongeveer 80 medewerkers.Functie-eisen

Wat breng je mee? Je hebt uitstekende analytische vaardigheden, die nodig zijn om complexe gegevens en informatie te kunnen interpreteren en contracten te beheren. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor omdat je moet kunnen samenwerken met leveranciers, afdelingen en interne stakeholders. Je hebt oog voor detail om ervoor te zorgen dat contracten volledig zijn. Jouw pro activiteit zorgt ervoor dat je knelpunten en verbeterpunten identificeert en staat bent om oplossingen voor te stellen en te implementeren. Verder beschik je over:
 • Mbo+ werk- en denkniveau.
 • ervaring als contractbeheerder of een vergelijkbare functie.
 • Ervaring met het beheren van contracten.
 • Inkoopervaring en ervaring met Europese aanbestedingen is een pré.
 • Ervaring met werken binnen een overheidsorganisatie.


Aanbod

Waardering voor je werk
Die hebben wij zeker. Daarom bieden we je naast een functie die inhoudelijk uitdagend is en waarin je de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. En verder:
 • Een salaris van maximaal € 4.374 (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Bovenop het salaris ontvang je 16,37% Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen o.a. een fietsregeling, extra verlof opties of voordelig sporten.
 • Een contract voor een jaar met zicht op een vast contract.
 • Een mooie balans tussen thuiswerken en op kantoor (50/50).
 • Diverse verlofmogelijkheden en mogelijkheden om cursussen te volgen.
 • Een pensioenregeling bij het ABP.
 • Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • 208 vakantie-uren per jaar en de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen.
 • Opleidingen, trainingen en de mogelijkheid om door te groeien.
Hybride en activiteitgericht werken
Samenwerken met onze collega’s doen we online en in ons volledig vernieuwde pand in Utrecht-Oost. Het nieuwe kantoor is (in)gericht op hybride en activiteitgericht werken. Dit betekent dat we niet meer fulltime op kantoor werken, maar onze aanwezigheid afstemmen op de dagelijkse agenda. In het pand vind je verschillende soorten werkplekken waar je uit kunt kiezen. Omdat je agenda vaak flexibel is, is jouw aanwezigheid op kantoor dat ook. We gaan ervan uit dat je ongeveer de helft van je tijd op kantoor bent, afhankelijk van je functie, de specifieke werkzaamheden en je persoonlijke situatie kan dit meer of minder zijn. Je maakt hierover afspraken samen met je team of manager.

Wil je eerst meer informatie over de functie? De unitmanager Regie, Anne-Martijn 06-38 82 53 51 kan je er alles over vertellen.

Ongeacht wie je bent, hoe je er uit ziet, van wie je houdt of waar je vandaan komt, je kunt jouw plek vinden bij de NZa. We streven naar een inclusieve cultuur met alle ruimte voor een diversiteit in mensen en denken waarbij al onze collega’s volledig zichzelf kunnen zijn zodat ze elke dag de meest kleurrijke versie van zichzelf meebrengen naar het werk.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in