+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
28 dagen geleden geplaatst | 434x bekeken

Functioneel Beheerder Utrecht Nederlandse Zorgautoriteit

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Nederlandse Zorgautoriteit

Nederlandse Zorgautoriteit
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 3 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Max. € 4.707 p/m
 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Heb jij een resultaatgerichte focus en de vaardigheden om processen te verbeteren? Wil je deze skills inzetten om onze applicaties naadloos te laten aansluiten op de behoeften van onze business? Dan nodigen we je van harte uit om ons team bij de afdeling Informatiemanagement te versterken.

Efficiënt applicatiebeheer
De NZa maakt gebruik van diverse applicaties, waaronder SharePoint 2016, MS Dynamics 365, MS-Office 2016, IAM en Jira. Momenteel is de NZa bezig met een transitie naar Microsoft 365 en het technisch beheer van de applicaties wordt uitbesteed aan externe leveranciers. Als functioneel beheerder werk je samen met je collega's aan het dagelijks beheer van de applicaties. Je zorgt ervoor dat de functionaliteit van de applicaties optimaal is door overleg met gebruikers, analyse van werkprocessen en advies over mogelijke verbeteringen. Wanneer gebruikers problemen ondervinden met een applicatie, ben jij degene die naar een oplossing zoekt. Aangezien gebruikers en leveranciers niet altijd dezelfde taal spreken, fungeer jij als tussenpersoon. Je begeleidt wijzigingen en test samen met gebruikers aangepaste functionaliteiten en nieuwe applicaties voordat deze live gaan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het opstellen van handleidingen, ondersteun je key-users en begeleid je gebruikers.

Het belang van de burger als hoogste prioriteit
Als Nederlandse Zorgautoriteit dienen wij het belang van de samenleving. We vinden het belangrijk dat alle inwoners van Nederland erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is, mochten zij deze nodig hebben. Vanuit dat perspectief maken wij regels en houden we toezicht op de zorg. We geven er niet voor niks jaarlijks 100 miljard euro aan uit. De strategische speerpunten van de NZa zijn de kapstok in ons werk: goed bestuur en professionele bedrijfsvoering, passende bekostiging en contractering, en datagedreven beleid. Werken bij de NZa betekent afwisselend en soms spannend werk, waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van betaalbare en toegankelijke zorg. En dat samen met aanbieders, verzekeraars, patiënten en de politiek.

Unit Informatiemanagement: Focus op de klant
In deze unit werken Functioneel beheerders, Business analisten, Liaison, medewerkers Dataloket en Informatiebeheerders. De functioneel beheerders, business analisten en liaison werken samen aan oplossingen van IT-vraagstukken. Klantvragen op het gebied van IV worden door business analisten en door IT-experts uitgewerkt tot potentiële oplossingen. De functioneel Beheerders zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de NZa systemen. Het dataloket optimaliseert het proces rondom de toegang tot data in nauwe samenwerking met de andere directies. De informatiebehe erders zorgen voor een adequate documentaire informatievoorziening met daarbij de digitalisering en verwerking van de interne en externe poststromen.

Functie-eisen

Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en werkt met precisie en een focus op resultaat. Je bent in staat om snel een overzicht te krijgen van je werkzaamheden, prioriteiten te stellen en te organiseren. Bovendien heb je een scherp oog voor de wensen van onze gebruikers en door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je gemakkelijk contact te leggen met gebruikers en leveranciers. Daarnaast weet je de organisatie helder te adviseren over de beste manieren om applicaties en processen te verbeteren. Je hebt een positieve instelling en laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen. Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je uitstekend. Daarnaast heb je:
 • Een hbo werk- en denkniveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring.
 • Kennis van en ervaring met M365 applicaties in het algemeen en SharePoint, Teams en OneDrive in het bijzonder.
 • Goed ontwikkeld analytisch denkvermogen.
 • Een grote mate van flexibiliteit in woord en daad en je omarmt veranderingen.
 • En natuurlijk wordt jij, net als jouw FB collega's, blij van ICT en schrik je niet van SAAS, Cloud of applicatie interfaces.
 • Werkervaring met M3


Aanbod

Waardering voor je werk Die hebben wij zeker.
Daarom bieden we je naast een functie die inhoudelijk uitdagend is met voldoende doorgroeimogelijkheden:
 • Een salaris van maximaal € 4.707,- (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Bovenop het salaris ontvang je 16,37% Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen o.a. een fietsregeling, extra verlof opties of voordelig sporten.
 • Een contract voor 32-36 uur voor één jaar met zicht op een vast contract.
 • Een mooie balans tussen thuiswerken en op kantoor (50/50).
 • Diverse verlofmogelijkheden en mogelijkheden om cursussen te volgen.
 • Een pensioenregeling bij het ABP.  Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • 208 vakantie-uren per jaar en de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen.
 • Opleidingen, trainingen en de mogelijkheid om door te groeien.
Ongeacht wie je bent, hoe je er uit ziet, van wie je houdt of waar je vandaan komt, je kunt jouw plek vinden bij de NZa. We streven naar een inclusieve cultuur met alle ruimte voor een diversiteit in mensen en denken waarbij al onze collega's volledig zichzelf kunnen zijn zodat ze elke dag de meest kleurrijke versie van zichzelf meebrengen naar het werk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in