+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
9 dagen geleden geplaatst • 29x bekeken

Microsoft Engineer Utrecht • ROC Midden Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 4.615 p/m
 • 36 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • 13e maand
 • Bonusregeling
 • Vakantietoeslag

Vacatureomschrijving

Microsoft Engineer
Utrecht, 0.8 - 1.0 fte

Als collega van het Applicatie-Clientbeheer team, sluit jij tevreden je werkdag af als je een bijdrage hebt kunnen leveren aan de gebruikerstevredenheid door het oplossen en/of implementeren van innovatieve oplossingen! #betermetjou

Wat je doet
Als lead engineer Microsoft 365 bij het ROC Midden Nederland speel jij een belangrijke rol in het beheren en optimaliseren van de applicaties binnen de Microsoft 365 werkomgeving. Je wordt onderdeel van het Applicatie-Clientbeheer (ACB) team dat onder andere verantwoordelijk is voor de digitale werkplek, het life-cycle management van de applicaties die nog on premise draaien en de operationele continuïteit. Het team houdt zich dagelijks bezig met het oplossen van incidenten, het doorvoeren van changes en het bieden van ondersteuning bij diverse procesoptimalisaties en implementatieprojecten. De beschikbaarheid van de applicaties en de gebruikerstevredenheid zijn belangrijke pijlers binnen de afdeling Applicatie-Clientbeheer.

Door het inzetten van jouw kennis en ervaring, welke voornamelijk ligt binnen de Microsoft 365 stack, draag jij bij aan het optimaliseren en up-to-date houden van de digitale werkplek. Jij weet de behoefte van de gebruiker te analyseren, bundelt veel voorkomende incidenten en legt verbanden tussen de verschillende oorzaken. Jij maakt de vertaalslag naar duurzame en innovatieve verbetervoorstellen die zowel functioneel als technisch realiseerbaar zijn. Je bent in staat om zelfstandig projecten te managen, in de rol van projectleider.

In deze functie onderhoud jij het contact met de externe leveranciers als het gaat om de inhoudelijke activiteiten gerelateerd aan werkplekoplossingen. Jij maakt je sterk voor een goede gebruikerservaring die aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoet.

Kortom, heb jij een passie voor digitaliseren, wil jij een bijdrage leveren aan de het optimaliseren van de digitale werkplek en heb jij een verfrissende innovatie blik? Dan is deze functie een goede match!

Functie-eisen

Jij bent
…een aanpakker. Je bent servicegericht en neemt de tevredenheid van de gebruikers (onze medewerkers) als uitgangspunt. Je bent analytisch, weet verbanden te leggen tussen verschillende oorzaken en ben in staat deze te vertalen naar nieuwe innovatieve oplossingen. Jij weet jouw werkzaamheden goed zelfstandig te organiseren, maar bent ook een echte teamplayer en werkt graag in teamverband.

Daarnaast breng je mee:   
 • Een afgeronde opleiding ICT op mbo-niveau 4 en/of hbo.
 • Relevante werkervaring binnen een beheer en/of project georiënteerde functie.
 • Relevante werkervaring als zelfstandig project- of teamleider.
 • Aantoonbare kennis van de verschillende Microsoft 365 oplossingen.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een service gerichte instelling.
Voldoe jij (deels) aan bovenstaande omschrijving? Reageer gerust! We zullen samen kijken naar een groei traject voor jou om volledig zelfstandig te kunnen functioneren binnen de rol. 

Jij mag rekenen op
Een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving. ROC Midden Nederland bestaat uit betrokken, behulpzame collega’s met veel expertise. Daarnaast vinden wij de juiste privé-werkbalans erg belangrijk. Zo is een standaard werkweek 36,86 uur (1fte), deze functie is beschikbaar voor 0,8 fte.

Daarnaast bieden wij je:
 • Een jaarcontract van tussen de 1 - 0.8 fte met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 4.615, - bij een fulltime aanstelling van 36,86 uur per week (schaal 8 of 10 cao mbo), inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • 30 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime aanstelling met de mogelijkheid tot het inverdienen van extra vakantiedagen.
 • Een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand).
 • Een reiskostenregeling.
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Diverse aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden.
 • Goede pensioenvoorziening bij ABP.
ROC Midden Nederland investeert veel in doorlopende ontwikkeling van medewerkers door het volgen van cursussen of opleidingen en het stimuleren van intervisie. Want ben je ooit uitgeleerd? Wij denken van niet. Bij ROC Midden Nederland werk je niet alleen mee aan de ontwikkeling van onze studenten, maar ook aan je eigen ontwikkeling. We bieden je volop mogelijkheden om bij te blijven, te leren en zo verder te komen in jouw (vak)gebied.

Dit zijn wij
De dienst verzorgt de gehele ICT-infrastructuur voor ROC Midden Nederland en adviseert over toepassing van ICT in onderwijs en diensten.  De dienst ICT & Informatiemanagement (IIM) wil de inzet van huidige en toekomstige IT-middelen goed laten aansluiten bij het onderwijs en de ondersteunende diensten.

We richten ons op technologieën die:
 • Op een veilige & toegankelijk wijze plaats- en tijdonafhankelijk studeren en werken mogelijk maken (instandhouding).
 • Zich aanpassen aan de leerstrategie en individuele keuzes van onze studenten in hun curriculum (flexibilisering).
 • Het onderwijs aan onze studenten motiverender maken en zich aanpassen op ontwikkeling op de arbeidsmarkt (vernieuwing).
De dienst wordt geleid door een directeur en bestaat uit circa 30 medewerkers die werken binnen twee afdelingen, deze worden beide worden aangestuurd door een manager:
 • De afdeling ICT heeft als aandachtsgebied het technisch beheer van de ICT-infrastructuur (netwerk-, storage- en serverbeheer) en Servicemanagement.
 • De afdeling Informatiemanagement vervult een brugfunctie tussen de colleges, diensten en ICT door organisatiekennis en ICT-ervaring te combineren. Organisatiewensen worden vertaald naar passende informatieoplossingen en worden vanuit een regierol geborgd binnen ROC Midden Nederland.
De Microsoft Office365 Engineer maakt deel uit van het team Applicatie-Clientbeheer. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de teams netwerk- en serverbeheer en de afdeling Informatiemanagement.

Solliciteren
Ben jij direct enthousiast? Dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website.

 Wij streven ernaar de vacature in april in te vullen. Reacties ontvangen wij daarom graag uiterlijk 2 april 2023.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Pepijn de Vette, Manager ICT Infrastructuur (mailadres vind je op onze website).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Aanbod

Als collega van het Applicatie-Clientbeheer team, verhoog jij de gebruikerstevredenheid door het oplossen en/of implementeren van innovatieve oplossingen!

Bedrijfsomschrijving

ROC Midden Nederland verzorgt met circa 1750 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 18.000 studenten. Ons onderwijsaanbod is ondergebracht in 13 mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen met locaties in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein.

Samen werken aan succes
Wij gaan voor het succes van onze studenten. Aan dat succes werken we samen met onze studenten en met gemeenten, werkgevers, (koepel)organisaties, onderwijs- en maatschappelijke instanties zodat ons onderwijs goed aansluit op de beroepspraktijk van nu èn morgen. Als grootstedelijk ROC bieden we kansen voor iedereen. We staan middenin de samenleving. Samen met onze partners werken we aan impactvolle uitdagingen op het gebied van energietransitie, gezondheid, duurzaam en circulair bouwen, techniek, mobiliteit en ict.

Wij zetten ons in op drie pijlers: studentsucces, arbeidsmarktsucces en organisatiesucces. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We doen dit op een manier die bij ons past: persoonlijk, ondernemend en nieuwsgierig.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in