+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
1 dag geleden geplaatst | 9x bekeken

Cloud DevOps Engineer - Publieke Veiligheid Utrecht CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

CGI Nederland
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 297 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Cloud DevOps Engineer - Publieke Veiligheid

Functiebeschrijving
Wil jij samen werken aan een veilige(re) samenleving door betrouwbare informatievoorziening?

Wat ga je doen
Als Cloud DevOps Engineer ben je bekend met de voordelen van containerisatie en weet je de klant te helpen met de implementatie van hun cloud-platform. Als ervaren Cloud DevOps Engineer richt je de infrastructuur in, zorg je voor de installatie en configuratie van onder andere de OpenShift omgevingen. Je weet hoe je pipelines inricht en DevOPS-team ondersteunt met hun migratie naar de cloud. Dit doe je door onder andere gebruik het maken van Continuous Integration en Delivery pipelines met tools als Jenkins, Nexus, GitLab, XL Deploy. Private of public cloud platformen, het maakt voor jou niet uit.

Wat breng je mee
Je houdt van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving. Je bent een goede probleemoplosser en weet het overzicht te houden bij complexe infrastructuren. Je bent flexibel, proactief en niet bang om buiten je comfort zone te treden. Met een sterk analytisch vermogen en de nodige besluitvaardigheid kom je tot creatieve oplossingen. Daarnaast heb of ben je:

• Een afgeronde volwaardige HBO/WO opleiding met een sterke ICT component
• Kennis van en ervaring met één of meerdere platformen: OpenShift, Azure, AWS
• Kennis van en ervaring met één of meerdere technologieën: Kubernetes, docker, CRI-O
• Kennis van en ervaring met één of meerdere automation tools zoals Puppet, Ansible en
   Terraforms
• Kennis van en ervaring met één of meerdere CI/CD tools: Jenkins, Nexus, GitLab, Tekton,
   BitBucket, XL deploy

Waar kom je terecht
Als Cloud DevOPS Engineer kom je te werken voor onze Politie unit onderdeel van de sector Overheid. De Politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en het gezag op straat. De politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie werkt actief samen met burgers en partners.

De Politie werkt actief samen met burgers en partners. CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de Politie op het gebied van cloud, security om te komen tot realisatie van IT in een gave omgeving.
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden. Ons succes is gebaseerd op de vaardigheden en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team steeds beter worden. Jezelf ontwikkelen dat kan bij ons.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je direct baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week, ook een invulling waarbij je 4 x 9 uur werkzaam bent is bespreekbaar. Wij bieden jou graag die flexibiliteit aan.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Jij levert jouw bijdrage aan ons CGI verhaal!

Bovendien vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Frank Dooijeweerd, Director Consulting Services via +31 6 23 03 34 02 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in