+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
15 dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Front-end Ontwikkelaar - Publieke Veiligheid Utrecht • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • Vast contract
  • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Front-end Ontwikkelaar - Publieke Veiligheid

Functiebeschrijving
Help jij onze klanten in de Digitale Transitie? Neem dan contact met mij op!
Wij geloven dat organisaties meer wendbaar moeten worden én blijven. Dat maakt organisaties toekomstbestendig. Ben jij een leergierige software engineer met passie voor front-end development? Wil jij je verder ontwikkelen in de nieuwste front-end technologieën? Zoek jij uitdagende klussen in teamverband? Wij bieden jou die uitdaging en de mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.
We leveren een bijdrage aan het veiliger maken van Nederland en daar zijn we trots op!
Heb je minimaal drie jaar ervaring in zo’n mooie rol, ben je inspirerend en dynamisch? In de publieke sector en met name in het veiligheidsdomein is de digitalisering in volle gang. Deze is door de Corona crisis nog eens flink opgevoerd. Steeds meer wordt digitaal gedaan en de gebruikers willen de applicatie zo goed mogelijk gebruiken. Dit vraagt om nieuwe, stabiele, overzichtelijke en goed werkende (web) applicaties. Die ook nog goed integreren met het achterliggende landschap.

5 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

1. Je gelooft net als wij digitaliseren de oplossing kan zijn voor betere opsporing
en handhaving.
2. Je wordt blij van interactief werken binnen een team met gelijkgestemde
collega’s.
3. Je hebt ervaring (min 1 jaar) als software engineer waarbij je klanten helpt in de digitale transitie binnen een snel veranderende omgeving.
4. Je wilt graag in een omgeving werken waar je jezelf altijd kan ontwikkelen en trainingen kan volgen.
5. Je werkt graag met moderne tools, frameworks e n technieken, zoals Angular,
Typescript, Java en Phyton

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen.

Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Durf jij het aan? Ben je ook op zoek naar de favoriete werkgever, neem dan contact op met mij op: Vanessa ten Cate: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31 6 51 25 55 61

Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in