+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
24 dagen geleden geplaatst | 264x bekeken

Supportmedewerker IT en Onderwijslogistiek Utrecht University College (0,4 - 0,6 fte) Utrecht Universiteit Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.818 - € 3.764 p/m
 • 16 - 24 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Supportmedewerker IT en Onderwijslogistiek Utrecht University College (0,4 - 0,6 fte)

Word jij onze nieuwe collega bij University College Utrecht? Wij zoeken een ondersteuner voor onze IT en onderwijslogistiek. Samen met de Informatie- en Demand manager geef je vorm aan ons IT-beleid. Je denkt mee, helpt, informeert en voert uit. Je werkt samen in een klein, fijn, hands-onteam bij University College Utrecht (UCU) en met collega's in de rest van de Universiteit Utrecht.

Wat ga je doen?
 • Je beheert en ondersteunt de verschillende onderwijsapplicaties van University College Utrecht. Denk hierbij aan de digitale leeromgeving (Blackboard), de plagiaatsoftware (Ouriginal) en het videoplatform (Ubicast). Je zorgt ervoor dat omgeving is ingericht, instructies up-to-date zijn, en dat vragen over het gebruik adequaat worden afgehandeld. Ook denk je na over hoe we deze applicaties zo goed mogelijk kunnen gebruiken.
 • Je helpt docenten en medewerkers bij vragen over algemene kantoorapplicaties, zoals MS Teams.
 • Je beheert de hardware van UCU, zowel de apparatuur op kantoor als de mobiele devices. Bij vragen of problemen ondersteun je de gebruiker.
 • Je beheert de medewerkerstoegang tot gedeelde opslag en functionele mailboxen (QDS beheer).


Functie-eisen

Wie ben jij?
We zoeken een collega die graag werkt met informatiesystemen en plezier heeft in het ondersteunen van gebruikers. Lopen docenten of medewerkers tegen problemen aan? Dan zorg jij voor een oplossing. Je werkt zorgvuldig en gestructureerd, ook in drukke tijden. Je bent een positieve doorzetter. Nieuwe applicaties krijg jij snel onder de knie. Je werkt graag samen en je kan ook prima zelfstandig werken.

Wat breng je mee?
 • Je hebt een mbo- of hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring.
 • Ervaring in de IT is geen eis. Wel heb je interesse in hard- en software en in het beheer van (onderwijs)applicaties.
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk.
Natuurlijk zeggen opleiding en werkervaring iets over wat je kunt, maar bij UCU zijn we ervan overtuigd: wie je bent is nog veel belangrijker! We kijken ook graag naar je persoonlijkheid en competenties. Heb je niet de juiste papieren of ervaring maar herken je jezelf in dit profiel? Of ben je enthousiast over deze functie? Dan komen we graag met je in contact.

Aanbod
Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,4 - 0,6 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid door de benodigde ervaring is direct een vast contract bespreekbaar. Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 3.764,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Aanbod

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

University College Utrecht is de Engelstalige bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences van Universiteit Utrecht. University College Utrecht is opgericht in 1998, als het eerste university college in Nederland. De studie bestaat uit een driejarige bacheloropleiding in geesteswetenschappen (Humanities), sociale wetenschappen (Social Sciences) en bètawetenschappen (Science). Studenten stellen hun eigen curriculum samen met vakken uit de verschillende disciplines. Aan het einde van hun studie behalen zij een Bachelor of Science (BSc)- of Bachelor of Arts (BA)-diploma van de Universiteit Utrecht. Uniek in Nederland is de campus van het University College Utrecht, waar de ongeveer 800 studenten niet alleen studeren maar ook wonen. Met ongeveer de helft van de studenten uit het buitenland is het University College Utrecht een echte internationale gemeenschap. Onder normale omstandigheden vinden op de campus ook veel sociale activiteiten plaats. In de lijn van de Liberal Arts and Sciences-filosofie bereidt University College Utrecht studenten voor op een actief participerend maatschappelijk leven.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Michiel Ruijgrok (Process coordinator IT), via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 030 253 98 43.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Reageren uiterlijk
19/12/2022
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in