+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
7 dagen geleden geplaatst • 29x bekeken

Functioneel beheerder/data- en applicatiebeheerder in Utrecht Utrecht • Patientenfederatie Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Patientenfederatie Nederland

  • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

  • € 2.780 - € 3.961 p/m
  • 32 - 36 uur
  • MBO niveau 2 of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Het team ZorgkaartNederland
Het team ZorgkaartNederland is een onderdeel van de afdeling Producten en Diensten van de Patiëntenfederatie. Je werkt in een groot en divers team, waar jij een van de twee functioneel beheerders bent.
ZorgkaartNederland ontvangt meer dan een miljoen bezoeken per maand en is daarmee de grootste ervaringssite in de zorg. Maandelijks ontvangen wij meer dan 10.000 waarderingen. Mensen laten of een waardering achter op de website zelf, of wij ontvangen de waarderingen door samenwerking met externe partijen. Bij dit laatste moet je bijvoorbeeld denken aan meetbureaus en EPD/ECD-leveranciers.
Veel externe partijen maken gebruik van onze data. De technische roadmap van ZorgkaartNederland staat doorgaans vol.
Als functioneel beheerder ben je ook nog betrokken bij drie andere websites van de Patiëntenfederatie: mijnkwaliteitvanleven, ikzoekeenpatient en DigitaleZorggids.
Nu en ook in de komende jaren zijn er veel ontwikkelingen in de zorg waarbij de Patiëntenfederatie, en ZorgkaartNederland in het bijzonder, een belangrijke rol zal spelen. Jij kunt daaraan een waardevolle bijdrage leveren.

Wat ga jij doen?
Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de juiste werking van de functionaliteit van een of meerdere (online) applicaties, waaronder ZorgkaartNederland. Je zorgt er mede voor dat de aan jou toegewezen applicaties aan de eisen en wensen van de gebruikers blijven voldoen. Je verzamelt alle technische wensen vanuit het team en bespreekt dit in een technisch overleg. Ook ben je het eerste aanspreekpunt bij gebruikersproblemen en ben je actief betrokken bij lopende wijzigingen en projecten. Je bent in staat eenvoudige scripts te maken en/of te draaien. Je hebt intensief contact met ICT-leveranciers en coördineert de realisatie van wijzigingen.

Je fungeert als vraagbaak voor (externe) gebruikers. Je zorgt voor duidelijke communicatie en begeleiding bij implementaties van wijzigingen. Verder ben je verantwoordelijk voor adequate (gebruikers-)documentatie zoals handleidingen, instructies en werking van het platform. Je voert functionele testen uit en organiseert en begeleidt gebruikerstests. Daarnaast ben je vraagbaak voor alle technische vragen over datagebruik en het ophalen van data. Je verstuurt de datacontracten en API-documentatie(s) en helpt externe partners zoals meetbureaus bij het testen en correct gebruiken van de applicaties. Kennis van CMS-systemen is daarbij een pre. Kortom, een mooie en veelzijdige functie. De hoofdmoot van de functie is het functioneel beheer, maar ook het data-applicatiebeheer vraagt specifieke aandacht. Je rapporteert aan de productmanager.


Functie-eisen

Je profiel
Je hebt recent enkele jaren werkervaring op het terrein van functioneel beheer van informatiesystemen. Je opleiding, die je met succes hebt afgerond, sluit hierop aan (bijvoorbeeld een opleiding informatiemanagement). Indien je net klaar bent met jouw studie willen wij je ook vragen te solliciteren als je je herkent in het volgende profiel:

· Kennis van en ervaring met functioneel-beheerprocessen.
· Een dienstverlenende en proactieve instelling.
· Een opleiding op MBO+-niveau.
· Ervaring met het opstellen van gebruikersdocumentatie, het geven van gebruikersinstructies en het opstellen van procedures.
· Nieuwe (technische) ontwikkelingen volg je op de voet en je kijkt hoe ze toepasbaar zijn voor de Patiëntenfederatie.
· Ervaring met HTML, webservices en API’s.
· Ervaring met Business-Intelligencetools en Google Analytics is een pre.
· Je bent in staat om je in korte tijd nieuwe kennis eigen te maken.
· Je denkt vanuit het gebruikersperspectief.
· Je kunt goed communiceren. Mondeling en schriftelijk druk je je in begrijpelijk Nederlands uit.
· Je aanpassen aan de wisselende eisen van een dienstverlenende organisatie gaat je goed af.
· Je werkt graag en goed samen in een team.
· Enige kennis van de Nederlandse gezondheidszorg is een pre.Aanbod

Wat bieden wij jou aan?
Wij bieden een veelzijdige functie in een aansprekende organisatie met betrokken mensen. Een organisatie waar je je verder kunt ontwikkelen op zowel inhoudelijk, strategisch en politiek gebied en waar je een mooi netwerk in de gezondheidszorg opbouwt.
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.961,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (CAO Sociaal Werk, schaal 8).
Je krijgt vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Patiëntenfederatie Nederland volgt de CAO Sociaal Werk en kent goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuzebudget en een loopbaanbudget. Op basis van de CAO neem je deel aan Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Heb je interesse?
Stuur uiterlijk 12 december 2022 een motivatiebrief met CV naar Debbie Duijst, HR adviseur: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 19 december 2022. De tweede gespreksronde vindt plaats op donderdag 22 december 2022.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Loes Bierma, productmanager ZorgkaartNederland: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ook op ZorgkaartNederland vind je veel informatie.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je een e-mail sturen aan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Wij hechten aan meer diversiteit in ons personeelsbestand. Wij nodigen daarom mensen vanuit verschillende achtergronden (zoals mensen met een migratieachtergrond of mensen met een handicap of chronische ziekte) nadrukkelijk uit te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in