+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
30+ dagen geleden geplaatst • 15x bekeken

Security Specialist Utrecht Utrecht • Jobfinity

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • 36 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Voor een Cyber Security organisatie in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Security specialist die ervaring heeft met het uitvoeren van implementaties bij nieuwe en bestaande klanten.


Over de functie Security Specialist Utrecht

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren engineer die werkervaring heeft met het uitvoeren van implementaties bij nieuwe en bestaande klanten. De totale organisatie is ongeveer 120 fte groot en heeft meerdere vestigingen in Nederland. Deze organisatie heeft klanten in de financiële sector, high-tech- en bouw industrie tot ziekenhuizen en overheden. Met meer dan 1200 klanten in binnen- en buitenland in diverse branches is deze Cyber Security organisatie sterk vertegenwoordigd. Als security specialist ben je verantwoordelijk voor het monitoren en beheren van SIEM, IPS, next-gen firewalls, vurnerability etc. etc. Samen met je collega’s behandel je incidenten, voer je changes uit en leg je de voortgang vast in een ticketsysteem. Je beschikt over de juiste hackers mindset en ook verantwoordelijk voor de risicoanalyses en bepaal je het niveau van beveiliging. Tevens ga je gaat nauw samenwerken met andere consultants die gespecialiseerd zijn op tactisch, operationeel en strategisch niveau. Hierdoor doe je zowel op technisch vlak als business gerelateerde vlakken ervaring op.


Functie-eisen Security Specialist Utrecht
 • HBO werk-denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Security specialist;
 • Kennis en werkervaring van Linux / Unix is een pré;
 • Studerende of in bezit van een OSCO, CISSP/ CISA / Ethical Hacking certificaat;
 • Kennis en werkervaring met Pentests;
 • Je bent communicatief vaardig
Overige informatie Security Specialist Utrecht
 • Locatie: Utrecht;
 • Duur: 6 maanden;
 • Startdatum: Zo snel mogelijk;
 • Uren: 36 - 40 uur per week.
Voorwaarden Security Specialist Utrecht

Als Security Specialist gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity, tenzij we je inhuren als freelancer. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als Security Specialist dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als Security Specialist binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.Aanbod

Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in