30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
17 dagen geleden geplaatst • 13x bekeken

Projectleider Netwerkinfrastructuur (1,0 fte) Utrecht • Universiteit Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Freelance
 • Medior

Vacatureomschrijving

Projectleider Netwerkinfrastructuur (1,0 fte)
Functie
Het team ‘Digital Communication Services’ (DCS) is op zoek naar een Projectleider Netwerkinfrastructuur. DCS levert netwerkconnectiviteit en communicatiediensten aan medewerkers en studenten van de Universiteit Utrecht. Er zijn veel projecten bij Facility en Huisvesting, waarbij IT van groot belang is. Als projectleider ben je de verbindende schakel en zorg je voor aanpassingen in de netwerkinfrastructuur. Je werkt samen met collega’s van Facility, Huisvesting, Netwerk en leveranciers.

Onze netwerkinfrastructuur bestaat uit een multivendor omgeving met locaties op het Utrecht Science Park, de campus in de binnenstad en een remote Datacenter. Wij werken in een enterprise-omgeving met producten als Fortinet, Cisco, HP Enterprise, VMWare en Citrix. In ons datacenter maken we gebruik van SDN.

Wat ga je doen?
 • Je geeft leiding aan projecten. Bijvoorbeeld het vervangen van delen van de netwerkinfrastructuur, zoals access-points, switches, firewalls etc.
 • Je bent projectleider en contactpersoon voor de directie Facilitair Service Centrum. Ook werk je samen met de projectleider van Vastgoed & Campus, die verantwoordelijk is voor huisvesting en met collega’s van onder andere Netwerkbeheer.
 • In je werk heb je contact met collega’s van architectuur, privacy, security, inkoop en leveranciers.
Je werkt bij de afdeling Service Management & Architectural Services (SMAS). Bij SMAS werken architecten, projectleiders en servicelevelmanagers. Vanuit SMAS werk je voor het team ‘Digital Communication Services’ (DCS).

Functie-eisen

Wat breng je mee?
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt een IT-achtergrond met kennis van IT-infrastructurele voorzieningen.
 • Je hebt ervaring met projecten leiden in enterprise-omgevingen. Je bent resultaatgericht.
 • Je hebt ervaring met Prince2 en Agile projectmanagement of gaat een opleiding volgen. Je wil je graag verder ontwikkelen op dit vlak.
 • Je communiceert prettig en hebt een klantgerichte houding. Je neemt initiatief.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, in woord en op papier.


Aanbod

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.960,- en maximaal € 4.670,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Information and Technology Services (ITS) is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. De directie ITS bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel. ITS is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 35.000 studenten nemen diensten van ITS af. Het is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Mast (Department Manager Digital Communication Services) via 06 20 43 07 96 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Reageren uiterlijk
02/10/2022
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in