30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
23 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

IOS Developer - Per direct, Utrecht Utrecht • BeterDichtbij

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BeterDichtbij

BeterDichtbij
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 37 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 24 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Zoek je een actieve functie in een leuk team, waarbij je mensen verder helpt en elke dag veel gebeurt? Wil je meewerken aan het uitbouwen van een mooie digitale dienst in de zorg die vol in gebruik is? Samen de zorg makkelijker maken! Daar werken we elke dag aan met BeterDichtbij, en jij kunt daar ook aan bijdragen als iOS developer in ons eigen Mobiele team.

Functieomschrijving

Als iOS developer ben je verantwoordelijk voor de iOS apps van BeterDichtbij, zowel de consumenten app als deze voor zorgverleners. Je denkt mee met de wensen van de gebruikers en kan deze wensen omzetten in nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Je werkt in het mobiele team samen met iOS en Android developers, een backend team en de andere disciplines binnen BeterDichtbij. Je beheert en verbetert de kwaliteit en zorgt voor vloeiende releases. Kwaliteit staat bij jou boven kwantiteit.

Als Senior geef je sturing aan de andere mobile developers. Je probeert het beste uit iedereen te halen en werkt eraan om samen als team steeds beter te worden. Ben je nog een Medior dan krijg je bij ons de ruimte om deze rol geleidelijk op je te nemen.

Tijdens je werkdag werk je aan verschillende onderdelen van de app zoals bv. het verbeteren van de chat logica, het optimaliseren van beeldbellen via partijen zoals Microsoft Teams, het toevoegen van nieuwe functies of het mooier maken van de UI. Daarnaast word je aangemoedigd om proactief mee te denken over de strategie voor de komende jaren van onze apps. Voor 2023 hebben we bv. grote plannen met de BeterDichtbij Pro app (onze app voor zorgverleners).

Als iOS developer ben je thuis in Swift en ben je bekend met de mogelijkheden van XCode. Je snapt waarom en hoe code netjes gescheiden moet worden. Unit en UI-tests zijn voor jou onderdeel van het ontwikkelproces en niet een obstakel. Je hebt een hbo-opleiding gedaan en hebt minimaal 4 jaar werk ervaring. Je bent organisatorisch, technisch en sociaal ingesteld. Een proactieve, kritische en nieuwsgierige werkhouding passen bij jou. Je laat jezelf niet snel gek maken en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je vindt het leuk om nieuwe technieken je eigen te maken en wil graag blijven leren en jezelf verder ontwikkelen. Je kunt omgaan met de vrijheid die je krijgt bij BeterDichtbij en pakt de eigen verantwoordelijkheid die hierbij hoort.

Jouw motivatie en inzet om actief kennis en ervaring op te doen is minstens net zo belangrijk als het reeds hebben van die kennis en ervaring. We gaan graag het gesprek met je aan over jouw ideeën en de mogelijkheden!

Wij vragen

 • Swift
 • xCode
 • Objective C
 • 3+ jaar Relevante werkervaring

Wij bieden

BeterDichtbij biedt je allereerst een leuke functie in een gezellig maar gedreven team. Je werkt mee aan een mooie, snelgroeiende dienst in de zorg. Een antwoord van je eigen huisarts of het ziekenhuis heeft grote waarde voor veel mensen. Jij werkt eraan mee dat steeds meer mensen van BeterDichtbij gebruik kunnen maken en dat onze dienst zich blijft ontwikkelen.

Je werkt samen met je directe collega’s van het technische en mobile team en uiteraard met de rest van het BeterDichtbij team.

Als bedrijf bieden we je:

 • Nette arbeidsvoorwaarden passend bij je ervaring en de functie. Standaard 25 vakantiedagen. Aangevuld met de mogelijkheid om 6 dagen per jaar bij te kopen (BeterDichtbij betaalt hier 1/3 deel van).
 • Flexibele mogelijkheden voor het inrichten van je contract (24-40 u/w).
 • Mogelijkheid om de standaard NLe vrije dagen (Pasen, Pinksteren, Kerst e.d.) zelf om te ruilen naar voor jou belangrijke feestdagen of vrije dagen.
 • Afwisselend werken op ons mooie kantoor in Utrecht of makkelijk vanaf thuis.
 • Vergoeding voor je mobiele telefoon, laptop, internet thuis, reiskosten, sport(school) abonnement kosten en deelname aan onze pensionregeling.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en bijwonen van een congres om bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen en je eigen groei.
 • Ruimte voor inbreng van je eigen ideeën voor het verbeteren van onze dienst, onze manier van werken, de dienstverlening naar onze klanten en de doorontwikkeling van ons platform en de BeterDichtbij apps.
 • Niet verplicht maar etentjes en leuke uitjes met het hele BeterDichtbij team. En natuurlijk een cadeautje voor je eigen verjaardag!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in