30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
17 dagen geleden geplaatst • 8x bekeken

Senior Front-end developer Utrecht • Haystack People

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

Haystack People
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 120 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • Vast contract
 • Senior
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wil je als Senior Front-end developer aan de slag bij de IT partner voor onder andere Robidus, Koninklijke Horeca Nederland en UMC Utrecht? Lees dan verder! 

Functie omschrijving

Als senior Front-end developer weet je balans te vinden tussen de esthetische en functionele web-interface waarbij de user experience bepalend is voor het design. Je optimaliseert webapplicaties voor gebruik met een smartphone. Jij kunt een vertaalslag maken van concepten en ideeën naar design en user-interfaces. Hierbij zul jij ook het aanspreekpunt worden voor je collega's.

Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van herbruikbare componenten door toepassing van tools zoals Storybook en het onderzoeken van nieuwe technieken. Je werkt nauw samen met Head of Technology en leidt het front-end team. In een vroeg stadium van het project breng je jouw creativiteit, kennis en ervaring in, om met het team te bepalen welke aanpak, structuur en technische uitvoering word gekozen om tot een elegante, effectieve oplossing te komen.

 • Bepalen van structuur en design van intuïtieve interfaces voor complexe maatwerk applicaties.
 • Design systems en componenten maken door middel van tools als Storybook
 • Code reviews uitvoeren en verwerken met collega's
 • Stand-ups, Retrospectives en tweewekelijkse kennissessies waarin ideeën rondom standaarden, verbeteringen, problemen worden uitgewisseld om zo elke dag beter te worden
 • Meedenken hoe zij door innovaties het bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen


Functie-eisen

Functie eisen
 • Minimaal 5 jaar ervaring met technieken zoals Styled Components, HTML, SCSS en LESS
 • Aantoonbare ervaring als Javascript developer
 • Ervaring met Vue, Angular of React
 • Gedegen kennis van web technologieën (API's, AJAX, Websockets)
 • Communicatief vaardig met een focus op het vertalen van concept naar gebruiksvriendelijke interfaces.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een salaris tot 75k, goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en variabele werktijden. Ook kun je jezelf verder te ontwikkelen via externe opleidingen.
Je krijgt een uitdagende werkomgeving en gaat werken aan projecten met impact in verschillende branches. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid en mag je meebouwen aan ons softwarebedrijf en de werkprocessen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar +31 (0)6 30716577

Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een full-service softwarepartner om de digitalisering bij hun klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vanuit bedrijfskundig perspectief doorgronden zij uitdagingen en ambities van de business en voorzien hen vervolgens in alles wat nodig is voor (blijvend) succes. En dan bedoelen zij ook echt alles! Dus of dit nou Cloud native software, mobiele apps of koppelingen zijn, alles is mogelijk.
Zij zijn zo een 10 jaar geleden opgericht en inmiddels zijn zij uitgegroeid tot 40 specialisten, verdeeld over 6 scrum teams. In elk team zitten (in ieder geval) front-end & back-end developers, er is een scrummaster en natuurlijk de product owner, voor de business kant. Zij zijn zowel ISO 9001 als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Verder zijn zij mede-oprichter van de Dutch Laravel Foundation en hebben zij het keurmerk voor PSPO en PSM.

Op dit moment zijn zij de IT partner voor hun klanten, om hoogwaardige applicaties te bouwen, omdat de klant dit zelf niet kan. Ik zeg hier wel klant, maar eigenlijk is het een partnership die je aan gaat. Dit gaat namelijk niet over korte projecten, maar een langdurige samenwerking van minimaal 5 tot 8 jaar. Dit is ook de reden dat je niet met meer dan 4 klanten per jaar werkt. Kwaliteit over kwantiteit!
Zij hebben als missie om de digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk te maken. De bedrijven en organisaties waar zij mee samenwerken, komen uit verschillende branches met allemaal hun eigen omstandigheden, uitdagingen en kansen. Voorbeelden van branches waarin zij actief zijn: FinTech, SaaS, Zorg, Vastgoed en Cloudcomputing. Wat zij wel met elkaar gemeen hebben is dat zij bedrijfskritische softwareoplossingen toevertrouwen aan de organisatie.
Om het proces vanuit elk perspectief zo efficiënt en transparant mogelijk te maken, hebben zij een intern platform ontwikkeld, die alle technische beslissingen in kaart brengt. Dit is niet alleen prettig als Product Owner, maar ook als klant is het proces beter te begrijpen en een stuk inzichtelijker.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in