Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 11x bekeken

Applicatie Beheerder SAP Human Resources (1,0 fte) Utrecht • Universiteit Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Universiteit Utrecht

> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.846 - € 4.490 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Freelance / Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Applicatie Beheerder SAP Human Resources (1,0 fte)

Functie
De afdeling Administration Services van de directie Information and Technology Services (ITS) is op zoek naar een applicatiebeheerder voor het team SAP Human Resources. We zoeken een collega met goede kennis van personele bedrijfsprocessen. Je houdt je bezig met verschillende SAP- en personeelsgerelateerde modules. Het gaat om bijvoorbeeld Personeelsadministratie, Organisatiemanagement, Timemanagement en Payroll. We beheren ook applicaties die via add-ons van OpenText worden ontsloten. Een aantal van deze applicaties ontsluiten we via Fiori Launchpad. We maken gebruik van technieken als SAP Fiori/UI5 en een integratieplatform.

Over de afdeling Administration Services
De afdeling Administration Services beheert de systemen voor alle administratieve ondersteuning en voor bedrijfsvoering (Financiën, HR, Logistiek). We adviseren over innovatie en beheer. Daarbij spelen zaken als autorisatiebeheer, security en privacy een grote rol.

Wat ga je doen?
 • Jij bent het aanspreekpunt voor onze directie HR. Je werkt samen met de collega applicatiebeheerders van diverse domeinen. Daarnaast werk je samen met informatiemanagers, architecten, key-users en leveranciers. Je bent het aanspreekpunt voor onder andere onze financiële directie. Ook neem je deel aan projecten.
 • Je draagt zorg voor, analyseert en beheert complexe of ingrijpende changes en incidenten. Je onderzoekt mogelijke verbeteringen van het beheer en processen.
 • Je overlegt regelmatig met managers, gebruikers en klanten en voert adviesgesprekken. Je begeleidt gebruikers en je onderzoekt hun eisen en wensen.
 • Je bewaakt de vastgelegde uitgangspunten in de architectuur voor het IT-landschap.
 • Je voert regie bij acceptatietesten. Je stelt testscenario's op en houdt deze actueel.
 • Je bewaakt het juiste gebruik van het informatiesysteem.


Functie-eisen

Profiel
Wat breng je mee?
 • Je hebt hbo- of wo- werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van personele processen en meerdere jaren ervaring als functioneel- of applicatiebeheerder.
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk. Je brengt structuur aan in complexe vraagstukken en je komt tot weloverwogen besluiten.
 • Je kunt goed nieuwe kennis opnemen en deze kennis toepassen.
 • Je bent initiatiefrijk en resultaatgericht. Je communiceert gemakkelijk, je werkt goed samen in een team en je schakelt moeiteloos op diverse niveaus. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
 • Je bent flexibel en denkt actief mee over de ontwikkeling van het team: keuzes voor applicaties en het verder ontwikkelen van ons landschap.
 • Je hebt van kennis van ERP, HR en Fiori.
 • Je hebt ervaring met het opstellen van business requirements.
 • Heb je ervaring met of kennis van ABAP en/of workflow? Dat is een pre.
Aanbod
Het betreft een dienstverband van 1,0 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.
Het salaris bedraagt minimaal € 2.846,- en maximaal € 4.490,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een
goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.
Information and Technology Services (ITS) bestaat uit negen multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel. De directie ITS is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Het is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega's. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.

Aanvullende informatie
Neem voor meer informatie contact op met: Paul van de Kamp, (afdelingshoofd Administration Services) via e-mail of (06) 12 16 88 18.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Reageren uiterlijk
01/07/2022

Salaris

€ 2.846 - € 4.490 p/m
Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in