Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
20 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

Functioneel beheerder Utrecht • Maandag Interim Professionals

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag Interim Professionals

Maandag Interim Professionals
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 23 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 5.000 p/m
  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior

Vacatureomschrijving

Over de functie

Jij bent van beheren en ontwikkelen. Er ligt een mooie opgave klaar binnen het domein Werk en inkomen. Door de ingebruikname van het systeem Thomas kan de burger nog efficiënter een uitkering levensonderhoud aanvragen. In jouw rol als functioneel beheerder draag jij bij aan dit toegankelijke systeem en zorg je dat kwetsbare Burgers nog makkelijker hulp kunnen krijgen! 

Voor de begeleiding van de aanstaande ingebruikname van het systeem Thomas voor Aanvraag Levensonderhoud is deze opdrachtgever op zoek naar een medewerker functioneel beheer. De huidige bezetting in het team functioneel beheer rondom het domein “Inkomen” richt zich hierbij op de structureel te verrichten taken na de ingebruikname. Voor het ondersteunen van de eindgebruikers direct na GoLive tot een voldoende niveau van zelfredzaamheid is bereikt is tijdelijke ondersteuning nodig.

Taken en verantwoordelijkheden zijn:

In samenwerking met superusers en functioneel beheerders zorgen voor een tijdige en correcte afhandeling van door eindgebruikers gedane meldingen;

Proactieve benadering van eindgebruikers om onduidelijkheden en onvolkomenheden in de functionaliteit in beeld te brengen, met als doel de eindgebruiker naar het juiste niveau van zelfredzaamheid te begeleider.

Opstellen van veel gestelde vragen & antwoorden en communicatie naar eindgebruikers:

Inventariseren van gebruikerswensen voor doorontwikkeling en verbetering van de functionaliteit; 


Functie eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;

• Je hebt ervaring met Agile werken als Functioneel Beheerder of Product Owner;

• Je hebt ervaring met het opzetten van nazorgstructuren in complexe omgevingen met meerdere teams.

Wensen

Je hebt ervaring met het ontwikkelen, ondersteunen en inregelen van het gebruik van Mendix-applicaties;

Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Business & IT management;

Je hebt ervaring met het inregelen van het gebruik van applicatie binnen een G4- gemeente;

Je hebt ervaring met opzetten van nazorgstructuren in een remote werkomgeving

Je hebt ervaring met kennismanagement;

Je hebt een functioneel beheer certificering, zoals BiSL en/of Vakopleiding Functioneel Beheer.


Over het bedrijf

De afdeling

Je gaat aan de slag in ons programma Adidas binnen de afdeling Sociaal Digitaal, met als aandachtsgebied het inregelen van het gebruik van een nieuwe applicatie vanuit Functioneel Beheer perspectief. Per 1 januari 2022 geeft Sociaal Digitaal invulling aan de digitaliseringsopgave waar het Cluster Werk & Inkomen voor staat. Binnen Sociaal Digitaal zijn werken drie teams aan de opgaven van Sociaal Digitaal, Portfolio & Productontwikkeling, Functioneel Beheer en Data & Analyse.

Binnen het cluster Werk & Inkomen zijn twee programma’s ingericht om de digitale dienstverlening ten behoeve van respectievelijk Mens & Arbeidsontwikkeling (het programma ADIDAS) en Inkomens- en bestaanszekerheid (het programma ZekeR) te vernieuwen. Binnen deze programma’s staat de mens centraal en beide programma’s maken gebruik van hetzelfde logisch informatiesysteem ‘Thomas’: een architectuurconcept o.b.v. Common Ground principes dat we realiseren binnen het Mendix platform. 

De organisatie

Wij van Werk en inkomen werken aan de rauwe randen van de stad. Daar waar stadsgenoten niet het vermogen bezitten om een zeker bestaan op te bouwen. Wij bieden de schouder die nodig zijn als je in een uitkeringssituatie terecht komt. Wij zijn ook de mensen die zich onbaatzuchtig inspannen om iemand vooruit te helpen richting een baan en vast inkomen.

Waar wij van zijn

We zetten ons in voor mensen voor wie voorspoed niet vanzelfsprekend is. Burgers die een steuntje in de rug nodig hebben om werk en een inkomen te vinden. Stadsgenoten die keihard knokken om hun eigenwaarde te behouden, en daar vallen ook mensen onder die bijvoorbeeld de taal nog niet machtig zijn omdat ze hun thuisland moesten ontvluchten door een oorlog. Iemand die door een bedrijfsongeval niet meer volledig inzetbaar is. Ondernemers die in de problemen dreigen te komen of jongeren die moeilijk aan de bak komen omdat ze een geestelijke, verstandelijke of lichamelijke beperking hebben. Wij zijn van het echte mensenwerk.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in