Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
20 dagen geleden geplaatst • 22x bekeken

CLOUD ENGINEER EN COACH OPEN-ICT Utrecht • Hogeschool Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.199 - € 5,33 p/m
 • 24 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

OPEN-ICT
OPEN-ICT is een volledig nieuw opgezette ICT opleiding, waarin studenten vanaf dag 1 van de studie aan echte opdrachten uit het bedrijfsleven werken. In multidisciplinaire teams werken de studenten aan uitdagende vraagstukken uit de praktijk. In het eerste jaar werken ze intern aan deze opdrachten, in latere jaren werken ze in (junior-)teams voor onze opdrachtgevers. Bij ons sta je dus niet voor de klas, maar op een werkvloer en help je studenten op individueel- en teamniveau zich verder te ontwikkelen op zowel de inhoudelijke ICT vaardigheden als algemene beroepsvaardigheden. Inmiddels zijn we nu drie jaar actief met dit vernieuwende en succesvolle onderwijs. Met dit vernieuwende onderwijs hebben we de laatste jaren ook mooie prijzen gewonnen, waaronder de Hogeronderwijspremie.

Wat we zoeken

Wij zoeken een ICT professional met ervaring in de technische aspecten rond cloud computing. Het grootste deel van je tijd besteed je aan het coachen van multidisciplinaire studententeams die werken voor onze opdrachtgevers. In deze teams werken verschillende disciplines samen aan het realiseren van diverse ICT producten. Daarnaast word je expert van de cloud community of practice. Hierin zijn maximaal 15 studenten vertegenwoordigd die samen met jou richting geven aan de inhoud van dit ICT vakgebied. In de community of practice delen studenten hun kennis, worden producten gereviewd, gastsprekers uitgenodigd en stellen we gezamenlijk vast waar het vakgebied naar toe ontwikkelt.
In ons onderwijs leren en werken we kort-cyclisch met de SCRUM methode, waardoor studenten iedere twee weken een stukje werkend product opleveren. Vanwege het praktijkgerichte onderwijs werk je ook nauw samen met het bedrijfsleven en vervul je een voorbeeldrol voor de ontwikkelteams. Je bent coach, mentor, inspirator en gids tegelijkertijd.
Ook zijn we er trots op dat we een eigen cloud omgeving hebben ingericht, waarop de andere ontwikkelteams en inmiddels ook andere HU partijen hun producten hosten. Uiteraard beheren de studenten zelf deze omgeving en help jij ze een nog meer klantgerichte dienstverlening op te zetten. Zie ook onze recente Firewall migratie.

Wat we te bieden hebben

We bieden je een start-up-achtige werkomgeving waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen als coach en cloud professional. Je brengt ons ICT onderwijs op een steeds hoger niveau. Hierdoor kun je bijdragen aan de ontwikkeling van jongvolwassenen in de ICT wereld van morgen. Kortom, je zult ervaren dat je iedere dag ook leert van studenten, collega-docenten en bedrijfsleven. voor meer informatie over onze werkomgeving

Werkomgeving

Het Instituut voor ICT is sinds september 2019 in een gloednieuw duurzaam pand getrokken met nieuwe labs, een gezellige foodcourt en een Science Café. Wat ICT techniek betreft, zitten we aan het front! Zo leiden we studenten op voor de toekomst, onder andere gericht op block-chain, A.I., AR, big-data en robotica. Het instituut kent zo'n 1700 studenten en is constant in ontwikkeling waarbij er steeds meer ruimte is voor zelfsturende teams, nieuwe uitstroomprofielen en innovatieve didactische concepten. We bieden een innovatief en vernieuwend programma, met als doel om onze studenten voor te bereiden op de toekomst.

Wat bieden we jou?

Behalve afwisselende werkdagen in een innovatieve werkomgeving? Nou, dat we een stabiele werkgever zijn met prachtige ambities.
Maar er is natuurlijk meer:
 • Wij bieden een baan van 0,6 – 1,0 fte;
 • Een salaris van maximaal € 5,332.48 bruto per maand bij voltijd dienstverband (schaal 11).
 • Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar naar rato dienstverband;
 • Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Wij hebben daarnaast uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden. Om je een voorbeeld te geven, maar zeker niet het enige: jaarlijks wordt een ontwikkelfestival georganiseerd met interessante workshops waar jij als HU medewerker gratis aan kunt deelnemen;
 • Bij een fulltime dienstbetrekking bestaat de mogelijkheid tot wel 428 uur (=53,5 dagen) verlof per jaar;
 • Verder is er flexibiliteit en vrijheid in werktijden;
 • Uiteraard een smartphone en een laptop;
 • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness;
 • En tenslotte maar zeker niet onbelangrijk: de kans om deel uit te maken van een geweldig team in een dynamische omgeving!
Solliciteren

Denk jij dat jij en de HU een goede match zijn en ben je enthousiast geworden? Dan kun je uitsluitend online solliciteren. Reageer snel, bij voldoende potentiële kandidaten wordt deze vacature eerder gesloten. Voor nadere informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Gert van Hardeveld, via gert.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Meer informatie over werken bij Hogeschool Utrecht is verder te vinden op .
Vanuit de overtuiging dat diversiteit bijdraagt aan ons onderwijs en onderzoek, worden kandidaten met verschillende achtergronden, ervaringen en beperkingen met nadruk uitgenodigd om te solliciteren. Een screening op identiteitsbewijs en diploma, een VOG en een referentieonderzoek maken deel uit van de sollicitatieprocedure. De sollicitatieprocedure kun je vinden in de sollicitatiecode op onze site Hier is ook een link naar de CAO-hbo te vinden.

Functie-eisen

Wat jij ons biedt:
 • een afgeronde masteropleiding of in een lagere inschaling de mogelijkheid een master te behalen,
 • Kennis en ervaring met cloud-computing,
 • een coachende- en mensgerichte leiderschapsstijl of bereidheid om deze verder te ontwikkelen,

Uren

24 - 36 uur
0,6 – 1,0 fte
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in