Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
30+ dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

.NET Developer Utrecht • Search X Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak
  • Opleidingsbudget
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Kickass .NET maatwerk, als specialist, gedreven door de techniek, met vertrouwen, passie en plezier in je werk. Kortom, doen wat je leuk vindt – Dat is waar mijn opdrachtgever voor staat. Jij ook?

Maar… maar, dat ben ik!

Je komt te werken in een team met .NET experts. De heren en dames zijn zorgvuldig bijeen gebracht om zo het beste in elkaar naar boven te kunnen halen. In het team heerst een fijne warme sfeer waar een ieder zijn eigen ruimte krijgt, maar waar de focus ligt op elkaar helpen en het delen van kennis om daar gezamenlijk beter van te worden. In deze platte organisatie is er een open en directe communicatie zonder tussenschakels. Kortom, je komt als expert te werken in een organisatie vol experts met een duidelijke focus op .NET.

Jaaaa… ik heb je aandacht

Als .NET Developer (2+) maak je innovatieve kick-ass maatwerk oplossingen voor de toekomst van jouw klanten. Jij hebt passie voor .NET en weet jouw expertise als geen ander uit te dragen. Kennis delen, plezier maken en open staan om te leren zijn aspecten die absoluut passen in jouw karakter. Met Rome als doel vind jij jouw eigen weg en realiseer jij dat doel op je eigen inspirerende wijze. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van .NET (Core) heb jij op het oog en je vind het ook nog eens leuk om deze met je collega’s en klanten te delen. Je hebt ervaring met Cloud technieken als Azure en/of GCP en daarnaast ook met opensource container technieken als Docker en Kubernetes. Je bent bekend met TDD, BDD en Unit testing en weet hoe je deze ontwikkelingsmethodes moet gebruiken. Wij zijn zeker niet op zoek naar een Full Stack Developer, maar mocht je kennis en ervaring hebben met Frontend technieken als Angular en TypeScript zou dat mooi meegenomen zijn.

Ik hoop dat jij net als onze klant in de wolken bent als het gaat om technieken als Azure en .NET. Dan is dit a match made in heaven of in de Cloud, het is net hoe je er naar kijkt.

Fijn, je bent nog aan het lezen, dan kun je net zo goed ergens rechtsboven in de lucht op Apply klikken

Oh ja de voorwaarden, bijna vergeten:

  • Een bruto jaarsalaris tussen de 45 en 65.000 euro
  • Uiteraard wordt er ook goed voor je gezorgd: Persoonlijk ontwikkelingsbudget a E 3000,-, je mag kiezen voor een mooie leaseauto of voor vervoersbudget, zowel jouw telefoon, internet als laptop worden vergoed, je wordt betrokken bij de strategie van de organisatie maar ook bij het aantrekken van nieuwe collega’s en last but not least er is een winstdeling aan het einde van het jaar.
  • Passie, grote betrokkenheid, kennisdeling door diverse kennisavonden, daarnaast diverse teamuitjes en samen trips maken. Ik hoor je snel.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in