Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
30+ dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

.NET Developer Utrecht • Search X Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • € 5.417 - € 6.667 p/m
  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Opleidingsbudget
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Dus jij denkt dat je klaar bent om de leiding te nemen? Dat je alle ins-en-outs van het .NET platform weet en Azure op je duimpje kent? Mooi. Dit is je kans om jezelf te bewijzen. Dit is jouw kans om te laten zien wat je kan en dat ook nog eens op anderen over te brengen. Dit is jouw volgende stap.

Vertel verder…

Er zijn een hoop bedrijven die zeggen dat ze marktleider zijn, zeker in de retail. Maar dit bedrijf, maakt het echt waar. Door zich volledig op te richten op één specifieke niche en producten te verkopen die het leven van hun klanten echt verbeteren, zijn ze met afstand de grootste in hun markt. Met alleen al honderden winkels in de Benelux en duizenden medewerkers wereldwijd zetten ze zich echter nog steeds elke dag in om hun concurrentie voor te blijven. Want stilstand, is achteruitgang. Daarom ben jij nodig.

Wat heb je nodig?

Integratie, dat is de sleutel. De organisatie maakt gebruik van een complexe microservices architectuur gebaseerd op Microsoft technologie en is bezig met de implementatie van de Azure Service Bus om die micro-services te integreren. Maar dat kan natuurlijk niet zonder een gedegen integratie-architectuur. Als Senior Developer ga je samen met je 4 teamgenoten aan de slag om die architectuur vorm te geven. Als de meest ervaren developer is het aan jou de taak om je team hier in mee te nemen, ze op de hoogte te houden van nieuwe technische ontwikkelingen en ze te begeleiden in de transitie naar DevOps en CI/CD. Naast jouw eigen team werk je ook nauw samen met operations, de architect en een groot aantal verschillende stakeholders. Dat is een hoop om te managen naast het technische werk, dus dit is de ideale kans om jezelf echt uit te dagen en door te groeien naar een leidinggevende rol.

Dat durf ik wel aan, maar heb ik ook de juiste technische skills?

Met een aantal jaar relevante .NET development ervaring kom je al een heel eind en Azure ervaring zal je natuurlijk ook goed van pas komen. Als je daarnaast al ervaring hebt opgedaan met de Azure Service Bus en kennis hebt van integratie architectuur is het sowieso een match. Het is mooi als je al ervaring hebt als lead of meewerkend voorman, maar het belangrijkste is dat je de juiste mindset en communicatie vaardigheden hebt om anderen te begeleiden. Je moet kennis willen delen. Want delen, dat is vermenigvuldigen.

Klinkt gaaf, maar m’n hypotheek dan?

Dat komt goed. Met een basissalaris tussen de € 65.000,- en € 80.000,- bruto per jaar begin je al goed. Daarnaast is er een riante bonus- en pensioenregeling, krijg je 25 vakantiedagen, gratis producten en je reiskosten worden vanzelfsprekend vergoed. Omdat jouw kennis minstens zo belangrijk is als die van je team beschik je bovendien ook nog over een opleidingsbudget. Als je dan ook nog bedenkt dat dit jouw kans is om de leiding te nemen en je stempel op een grote internationale retailer te drukken, weet ik niet waar je nog op wacht. Pak het roer en druk op Apply!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in