Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
11 dagen geleden geplaatst • 5x bekeken

Docent Software Developer Utrecht • ROC Midden Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 5.018 p/m
 • Fulltime
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Vakantietoeslag
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Docent Software Developer
Nieuwegein, 0.8 - 1 fte

Betekenisvol werk en gedreven collega’s die werkzaam zijn vanuit onze kernwaarden: nieuwsgierig, ondernemend, persoonlijk.

Wat je doet
Als docent software developer bij ROC Midden Nederland help je als vakdocent jonge mensen om zich te ontwikkelen tot succesvolle ICT-professionals. Samen met je collega’s verzorg je theorie en praktijklessen. Het huidige team van het ICT College bestaat uit 25 – 30 collega’s. Samenwerking in dit team staat centraal. Onze studenten volgen een opleiding op niveau 3 en 4 zowel in de BOL als in de BBL. Tijdens het eerste jaar worden de studenten breed opgeleid en in jaar 2 en 3 gaan ze zich steeds meer specialiseren in de richting van het gekozen uitstroomprofiel.

Met jouw lessen software development draag je eraan bij dat jouw studenten gebruiksvriendelijke en stabiele software leren te programmeren in de moderne ontwikkeltalen. Je vindt het leuk om de studenten te prikkelen door in jouw lessen de link te leggen met de beroepspraktijk. Daarnaast ben je actief als begeleider bij de projecten die in samenwerking zijn met verschillende bedrijven in de regio.
De studenten werken binnen de opleiding voornamelijk met HTML5, CSS, Javascript en PHP. Er wordt een agile methode gehanteerd, zodat de studenten optimaal bezig zijn met wat de markt van hen gaat vragen.

Vanzelfsprekend ben je als docent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. De ICT-sector is continu in beweging, samen met docententeam ben je verantwoordelijk om te zorgen dat het onderwijs goed aansluit op de veranderingen in de markt. Samen zorgen we voor uitdagend en actueel onderwijs.  

Functie-eisen

Jij bent
…energiek, zelfstandig en communicatief vaardig!  Je hebt een oprechte en nieuwsgierige houding naar onze studenten in de leeftijdscategorie van 16 t/m 25 jaar. Met je enthousiasme weet je jouw kennis en vaardigheden over te dragen en help je onze studenten het beste uit zichzelf en hun studie te halen!

Daarnaast beschik je over:
 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of de motivatie om je onderwijsbevoegdheid te behalen als zij-instromer d.m.v. een PDG (Pedagogisch Didactisch Getuigschrift).
 • Kennis van één of meerdere van de volgende vakgebieden:
  • Brede kennis van programmeertalen: HTML4+5, CSS 2+3, Javascript\jQuery, PHP, JSON\AJAX), Javascript Frameworks React, Angular, Node.js
  • Ontwikkelen van databases (MS SQL, MySQL, NoSQL, design, ERD, Programming)
  • Kennis van app development (Android en IOS)
  • Kennis van Security (veilig programmeren)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een netwerk binnen de Software Development. Je bent bereid om dit netwerk in te zetten voor gastcolleges, masterclasses en/of excursies.
Jij mag rekenen op
Een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving! Een baan waarbij je jouw studenten helpt bij de eerste opstap naar een carrière in de ICT.
Binnen ROC Midden Nederland word je gestimuleerd in je eigen ontwikkeling en is er ruimte voor innovatie. Als onderwijsinstelling zit leren in ons DNA en daarom stimuleren we onze medewerkers om zich te blijven uitdagen en te ontwikkelen door middel van de ROC Academie.

Daarnaast bieden wij je:
 • Een jaarcontract van 0,8 – 1 fte, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 5.018,- bij een volledige aanstelling (schaal LB of LC, cao mbo).
 • Laptop en mobiele telefoon.
 • Vakantietoeslag van 8%.
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, mooi aantal vakantiedagen, faciliteiten en activiteiten rondom positieve gezondheid en goede pensioenregeling.
 • Diverse aantrekkelijke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
Dit zijn wij
 Het ICT College is onderdeel van de Tech Campus in Nieuwegein. Op de Tech Campus liggen al onze techniek colleges dicht bij elkaar. Dit bevordert de samenwerking en overdracht van kennis tussen de colleges, zowel voor de studenten als docenten. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met het bedrijfsleven zodat het onderwijs vernieuwend blijft en we de nieuwste technieken uitproberen en toepassen in mooie projecten. 

Op het ICT College bestaat het team uit betrokken docenten met ervaring uit de praktijk. Zij nemen de studenten mee in de wereld van virtual reality, cybersecurity, verantwoord hacken en big data. Het ICT College beschikt over alle faciliteiten, capaciteiten en mogelijkheden om het onderwijs verder te ontwikkelen en innovatief te houden.

Solliciteren
Wij ontvangen graag je cv met een korte motivatie. Solliciteren kan enkel via het sollicitatieformulier op onze website. Wij streven er naar de vacature in de maand juni/juli te vervullen. Reacties ontvangen wij daarom graag uiterlijk 31 mei 2022.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Peter Brouwer, Afdelingsmanager (mailadres vind je op onze website).

Knowledge of the Dutch language is essential for this vacancy.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving

ROC Midden Nederland verzorgt met circa 1750 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 18.000 studenten. Ons onderwijsaanbod is ondergebracht in 13 mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen met locaties in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein.

Samen werken aan succes
Wij gaan voor het succes van onze studenten. Aan dat succes werken we samen met onze studenten en met gemeenten, werkgevers, (koepel)organisaties, onderwijs- en maatschappelijke instanties zodat ons onderwijs goed aansluit op de beroepspraktijk van nu èn morgen. Als grootstedelijk ROC bieden we kansen voor iedereen. We staan middenin de samenleving. Samen met onze partners werken we aan impactvolle uitdagingen op het gebied van energietransitie, gezondheid, duurzaam en circulair bouwen, techniek, mobiliteit en ict.

Wij zetten ons in op drie pijlers: studentsucces, arbeidsmarktsucces en organisatiesucces. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We doen dit op een manier die bij ons past: persoonlijk, ondernemend en nieuwsgierig.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in