30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst • 28x bekeken

IT Project Manager Utrecht • Search X Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • € 3.750 - € 5.000 p/m
  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Een bruggenbouwer. Dat ben jij in één woord. Jij vormt de brug tussen de klant en de leverancier. Tussen de business en de IT. Tussen de vraag en de oplossing. Daarom zoeken we jou.

Vertel verder…

De gaafste software bouwen voor toekomstgerichte klanten, dat is de focus van dit bedrijf. Oplossingen die zichtbaar verschil maken. Van offertetools en klantportalen, tot pro-actieve chatbots en tools voor vastgoedbeheer. Het maakt daarbij niet uit in welke branche een klant actief is, maar gaat er juist om hoe snel ze willen veranderen.

Ieder project is anders. Geen bedrijf is hetzelfde en de volgende uitdaging is nog groter dan de laatste. Het is dus belangrijk om die uitdaging goed te begrijpen en een passende oplossing te bieden. This is where you come in.

Wat hebben ze nodig?

Om een passend antwoord te vinden op de vraag van hun klanten, willen ze de vraag eerst echt begrijpen. De vraag achter de vraag. Daarom hebben ze iemand nodig die de taal van hun klanten spreekt. Iemand die snel de weg weet te vinden in een nieuwe omgeving.

Als IT Project Manager werkt je elke dag nauw samen met de Scrum Master en een team toegewijde software ontwikkelaars. Samen gaan jullie aan de slag om de wens van de klant te realiseren, waarbij jij de projectplanning bewaakt. Van de backlog tot releaseplanning. Door nauw contact te onderhouden met zowel het team als de klant weet jij verwachtingen te managen en sturing te geven waar nodig.

Klinkt gaaf, maar krijg ik er ook wat voor terug?

Natuurlijk wordt jij voor al dat harde werk ook goed beloond. Om te beginnen met een basisalaris tussen de €45.000 en €60.000 bruto per jaar. Daarnaast ontvang je een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden, incl. pensioen. Flexibele werktijden, af-en-toe thuiswerken en regelmatig externe cursussen of opleiding volgen zijn daar ook allemaal bij inbegrepen. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in