Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
7 dagen geleden geplaatst • 32x bekeken

Data Scientist, Software Engineer hybride functie Utrecht • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 421 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Hier zit je samen met je team bij de klant, intern op kantoor of werk je thuis. Als member van de Analytics team ga je hier ook samen met je collega's werken aan nieuwe innovatieve ideeën, producten en diensten binnen jullie interessegebied. Je kan hier flexibel starten en je krijgt hier heel veel vrijheid!

Ze werken hier Agile/Scrum en in teams en als Data Analist en/of Scientist ga je met prachtige BigData Solutions op de proppen en ga je op het snijvlak van business en IT opereren en zorg je ervoor dat er een IT-Realisatie tot stand komt.
Hier hebben ze ontzettend veel projecten en hebben ze de luxe om projecten uit te kiezen en dat is natuurlijk fijn voor jou als Consultant. Je kan dus kiezen waar je je in wil specialiseren, dit kan in MachineLearning, DeepLearning zijn maar ook in predictive analytics. Je zit hier met getalenteerde en ervaren professionals die zowel op business als IT-gebied hun mannetje staan. De ene keer werk je met R, Python, Kafka, Numphy, SciKit-learn, Pandas, R-Studio, SQl, NoSQL, Machine Learning, Deeplaerning, Predictive analytics etc. En de andere keer werk je met Power BI, Tableau of ClickView, ETL, Databases, Rapportages.

 Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding Bachelor/Master in Informatica, Technische Informatica, Business Information Management, Econometrie, Wiskunde of soortgelijke;
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Intelligence Specialist, BigData Engineer, Machine Learning Developer, Computer Vision Engineer, Developer, BI Specialist, of als Data Scientist;
- Je hebt verstand van en ervaring met Python, R, Matlab, Rapid Miner, Latex, Hadoop, Spark;
- Je kunt werken met Machine Learning tooling;
- Je hebt ervaring met diverse BI tools en Datawarehousing;
- Je kunt algoritmes opstellen, complexe queries maken;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.
 Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt hier echt niks te kort... Het tegenovergestelde: ze maken alles op maat en ik heb nog nooit een klacht gehad over de riante arbeidsvoorwaarden die zij bieden. 
De functie is deels intern op kantoor en deels op locatie bij de klant maar allemaal in de regio.

Solliciteren kan door contact op te nemen met Patrick Beyer door het sturen van jouw cv + bij voorkeur een korte motivatie...
Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Telefoon: 06 15 65 37 57


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Voor deze uitstekende organisatie zijn wij op zoek naar Nederlands sprekende Data Analisten en Scientisten die graag als consultant aan de slag willen gaan bij een werkgever die ook echt om zijn medewerkers geeft! Ze zitten in een prachtig pand! Van buiten zie je niet direct de pracht en praal die dit bedrijf heeft maar als je eenmaal binnenstapt dan veranderd je zicht hier duidelijk in. Het is er gezellig, je voelt je hier direct thuis en ze zijn ontzettend intrigerend

Je bent hier omringt door consultant collega's (60FTE) die veel kennis hebben en graag delen en je gaat dus projecten uit voeren bij externe klanten. Zij werken voornamelijk voor grote bekende klanten in de Energie branche maar zitten ook in andere sectoren. Ze hebben hun expertise in proces en organisatie verbetering en IT-Realisatie, waarin zij hun klanten in het gehele Data Driven Solutions traject ondersteunen en adviseren.

Mijn klant merkt dat er in hun branche ontzettend veel Data is waar er prachtige Data oplossingen mee gemaakt en geïmplementeerd kunnen worden. Ze hebben ontzettend goed contact met de klanten waar zij mee werken en je zit daarom op het snijvlak van Business, IT en Data.

Je komt terecht in een hele informele organisatie, waar openheid en eerlijkheid belangrijke kernwaarden zijn. Er is veel bespreekbaar qua opleidingsmogelijkheden en trainingen. Binnen de organisatie krijg jij je eigen coach toegewezen die samen met jou zal gaan kijken waar jouw ambities en wensen liggen. Samen met deze coach zul je een plan gaan opstellen voor de komende jaren. Binnen de organisatie hechten ze hier veel waarde aan en daarom pakken ze dit uitstekend aan!

Daarnaast hechten zij ook veel waarde aan vakinhoud. Er zullen dus regelmatig trainingen, intervisies en netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd zodat jouw kennis up-to-date blijft. Het mooiste aan deze organisatie (naast dat alle arbeidsvoorwaarden ontzettend goed zijn) is dat ze je begeleiden in het geen waar jij naartoe wilt groeien binnen Analytics. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in